Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimanonim

Tutaj umieszczamy przykładowe ZABAWY POPRAWINOWE

Polecane posty

Gość pseudonimanonim

ale nie takie niesmaczne lub oklepane, typu Kareta. Ja z takich nowych (dla mnie) znalazłam tylko -śpiewanie sto lat po nabraniu do ust helu z balonika ;) -pan młody i pani młoda muszą się narysować z zawiązanymi oczami -wybieramy kilka par, odzielamy facetów od kobiet i pytamy facetów co ma na sobie ich partnerka. Kto poda najwięcej szczegółów wygrywa ;) reszta to jakies oklepane, wszystko się powtarza na połowie wesel :( Albo moze macie jakies pomysły na fajne wykupienie bucika? :)

Gość prezentowa
a po cholere naciagac gosci na wiecej kasy przez glupie zabawy typu wykupienie bucika? popatrz sobie na zabawy ruchowe dla przedszkolakow. powaznie. znam wodzireja i mowi, ze czesto korzystaja :P

ja kiedys przeczytalam na tym forum - i jest to moja "ulubiona" - sciaganie zebami przez nowozesnca podwiazki z nogi swiezoposlubionej zony;-))))))))))))))))) a tak opgolnie to raz bylam tylko na weselu gdzie sa takie "rozrywki";-)

Gość nie znasz sie nie pisz
jak nie wiesz o co chodzi to nie pisz. bucika nie wykupują goście tylko Pan Młody. Wykupuje bucik Młodej wódką więc to goście na tym korzystają. zwłaszcza ze to którys z gosci taką zabawę inicjuje

Rany boskie :o to u nas przynajmniej do tej pory na poprawinach każdy sie bawił jak chciał, a tu widzę jakąś nową modę wprowadzacie :o

Przecież wódka i tak na każdym stole stoi :o bez sensu :o no chyba że u Was sie wydziela... :p

Gość prezentowa
jakos u mnie w regionie, i nie tylko, bucik wykupuja goscie a nie pan mlody. to zywczajnie inna forma kupowania tanca z mlodymi czy zbierania na wozek. takze spadaj z tym, ze sie nie znam.

Gość to nie nowa moda
a raczej stare, durne, zabawy w których nigdy nie brałam udziału a szłam do wc żeby ktoś nie wyciągnął mnie do jakiegoś obmacywania po kolanach przez Pana Młodego który miał rozpoznać swoją żonę. Podczas tych zabaw ludzie uciekają albo jedzą żeby na siłę ich nie wytargać. Dajcie spokój z zabawami które trwają około godziny, ludzie wynudzą się przez ten czas bo tańców nie ma, robią się senni aż w końcu stwierdzą że jadę do domu bo już godzina 1.