Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil..30

Szampon DX2, skuteczny czy tylko prereklamowany??

Polecane posty

Gość Kamil..30

Witam. Mam problem z wypadającymi włosami. testowałem rózne preparaty ale niestety nic nie pomagało. Ostatnio zdecydowałem sie na szampon DX2 ale nie jestem jakos przekonany ze mi pomoże. Czy ktos stosował?

Gość bghcd0i
szamponu nie znam, ale polecam naftę kosmetyczną - sprawdzony tani i skuteczny sposób:))

Gość kuuuuuuba
Jesli szukacie czegos naprawde skutecznego na lysienie, polecam amerykanskie tabletki ProHair. W miesiac mozna wrcoic do swoich wlosow i powstrzymac lysienie.Drogie, ale warte swojej ceny, choc trudne do zdobycia w Polsce..

Gość łysek z pokładu
Po tych tabletkach ProHair wypały mi wszystkie włosy, nie kupujcie tego!!!

Gość Tereska4890
Na zdrowe piekne wlosy, wypadajace , lysienie itp moja mama przyslala mi z zagranicy fajny srodek ProHair. Moge smialo polecic. Jest tez szampon do tego. Wlosy staly sie faktycznie lepsze, zdrowsze, i przestaly mi wypadac. Moj brat ktory zaczal juz lysiec troche tez zaczal tego uzywac i efekty sa widoczne po 3 tygodniach. A juz myslelismy ze sobie nie poradzi z tym problemem, bo wiadomo ze u facetow lysienie jest pewniejsze niz pewne niestety.

Gość deceptikon
Ja używałem i złego słowa nie powiem. Lepiej zrobiło się już w zasadzie po 2-3 tyg stosowania. Ja polecam.

Gość ale gapa
Kupiłam mezowi szampon i tabsy, bierze je już od prawie 2 lat, gdyby nie to pewnie dawno byłby łysy.

Gość kozakowski
Nie wiem jak szampon, ale skoro tabletki dx2 działają to szampon pewnie też. Wiem bo sam brałem.

Gość Bysioreq
Powiem tylko tyle : WCIERKA JANTAR.

Gość gość
Gdzie ja kupie?

Gość gość
w zielarni całkiem ok

Gość jackson77
szampon jak dla mnie bardzo dobry – regularne mycie nim dalo efekty – oprócz „gaszenia” siwych kosmyków fajne są po nim włosy – nawilżone, lepiej się układają

Gość neo_neo
Oszczędność kasy i czasu przede wszystkim, bo wszystko w jednym szamponie – mycie, fajne nawilżenie, dobrze się pieni, a na dodatek na siwe włosy działa. Używam na co dzień od miesiąca i łeb nie wygląda już jak u świętego mikołaja.

Gość martino_latino
wydajny bardzo, cena ok w internetowych storach, działa w porządku, te najbardziej widoczne siwe bardzo dobrze pokrywa, ale wygląda to naturalnie