Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgdhsgjhdgjhg

swiat mi sie zawalil:(

Polecane posty

Gość ghgdhsgjhdgjhg

jestem z chlopakiem spory czas byl dla mnie bardzo dobry , wszystko bylo ok odkad nie zaczal smsowa do swojej bylej , kazalam mu przestac przestal a wczoraj zagladam do jego tel a tam sms od niej i do niej i jeszcze ja inaczej zapisal ona jest wciazy z innym , ale kocha mojego facera a on do mnie ztekstem ze gdyby mnienie bylo i tamten facet ja zostawi to by sie nia zajal. powiedzial ze czuje cos do niej ,ale nie wie czy to millosc przyjezdzal codziennie do mnie na kazde zawolanie, 150 km prawie codziennie widac bylo ze mu zalezy mowi ze mnie kocha i do niej cos czuje boze co robic?? ? pomozcie ja nie daje rady siedze i placze kazalam mu to przemyslec i milczy od wczoraj pomocy blagam

Gość MIGDALOWAAAAAA
A DLUGO BYL Z TA DZIEWCZYa

Gość ghgdhsgjhdgjhg
pol roku byl i byl z nia 2 lata temu

wcale Ci sie nie zawalil , zawaliby sie jakbys miala diagnoze -smiertelna choroba z mediana np.5 lat. Tak to wszystko przed Toba.Jak kombinuje z ex , ex jest w ciazy z kims innym , kocha twojego faceta , to gdzie jest miejsce dla Ciebie? Daj spokoj sobie z takim miszungiem .Czy nie zslugujesz na prosta , jasna i uczciwa sytuacje uczuciowa? Twoj facet jest nieuczciwy w stosunku do Ciebie , wiec twoja rozpacz jest bezsensowna i niepotrzebna nikomu.

Gość kawa z mlekiem .
nie kontaktuj się z nim . On chyba nawet nie wie w jakie gówno się pakuje. Przecież ojciec dziecka pewnie bedzie chcial sie z dzieckiem kontaktowac, do tego dojdzie ten Twoj chlopaczek i awantura pewna . Zaczekaj na dalszy rozwoj to jeszcze sie niezle usmiejesz ;)

Gość Jan Trzeci
Kobieto... wyluzuj. Weź książkę, poczytaj, poprawisz gramatykę języka polskiego a i w głowie coś zostanie. Tylko nie bierz do ręki "Romeo i Julia". Uzbrój się w cierpliwość. Daj sobie czas. A czas jak jodyna... uleczy Twoje rany.

Gość dqwdqwdqdddwqd
nie zawalił sie . jutro bedzie nowy dzien , ziemia dalej bedzie sie krecić , a słonce znowu bedzie świeciło :)

Gość ence pence dupa krece
olej go, skoro w twarz ci powiedział ze cos do tamtej czuje to pomysl co sie w jego sercu dzieje. Mysli o niej bez przerwy a ty jestes tylko do bzykania. Musi ja bardzo kochac skoro chce ja i obce dziecko w brzuchu

Gość niestety z przykrością
stwierdzam, że błe to ZARAZA :O najgorsze takie, co sie nie mogą odpierdolić od faceta z którm już nie sa, nawet jesli juz sie związały z kims nowym i wiedzą, ze facet tez kogoś ma :O SUKI :O

Gość dqwdqwdqdddwqd
oj tam wcale jej nie kocha.. jakby ją kochał tzn tamta co jest z nim w ciąży to by nie spal z inna a pamiętaj ,ze po burzy zawsze wychodzi słonce