Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepsza wizja świata

Single, Jesteście sami bo..

Polecane posty

Gość kobietttta 33
"jak nie są idiotami to wiedzą. ty najwyraźniej idiotką jesteś to nie wiesz. już ci pisałem to NIE TRZEBA BYĆ KONIEM ŻEBY WIEDZIEĆ ŻE LUBI OWIES. już mi do ciebie troszkę jednak brakuje cierpliwości bo znowu muszę to samo powtarzać a ty się zachowujesz jakby nic do ciebie nie docierało. opóźniona jesteś jakaś czy co?" Wow, cóż za poziom. To wyjaśnia dość jednoznacznie, dlaczego kobiety się toba nie interesują. I są to całkiem inne powody niż te, o których cały czas piszesz.

"Zagadałeś jedną to i inne możesz zagadywać " Zagadałem neutralnie, a nie że zaraz podryw. 🖐️ Poza tym zagadanie to jedno, a potem co? Jak ja nie jestem rozrywkowy itp. :D i tak by była klapa. 🖐️

Gość lepsza wizja świata
"jak nie są idiotami to wiedzą. ty najwyraźniej idiotką jesteś to nie wiesz. już ci pisałem to NIE TRZEBA BYĆ KONIEM ŻEBY WIEDZIEĆ ŻE LUBI OWIES. już mi do ciebie troszkę jednak brakuje cierpliwości bo znowu muszę to samo powtarzać a ty się zachowujesz jakby nic do ciebie nie docierało. opóźniona jesteś jakaś czy co?" Chyba jednak Ty, bo mówić do Ciebie to jak do ściany. Może na koniach się znasz, ale nie na kobietach. I, ze parę w życiu spotkałeś i masz o nich zdanie jakie masz to Twoje prawo. A jak Kobieta Ci mówi, co jest dla niej wazne, zresztą nie jedna, a kilka to wysłuchaj tego jak przystało na istotę dwunożną, a nie wyzywaj od idiotek. Niby swoje lata masz, ale zero klasy.

"To wyjaśnia dość jednoznacznie, dlaczego kobiety się toba nie interesują. " no ty za to jesteś tak zajebiście oryginalna i błyskotliwa że tylko się w kolejkę ustawiać.

"Shizuka Hiou - kobiety starają się dla facetów. Makijaż, fryzura, ubranie, te wszystkie zabiegi upiększające....i wysokie obsasy. Facet wystarczy, ze jest czysty i pachnący i już moze z domu wychodzić." Facet musi więcej. Kobieta wystarczy, że nie straszy wyglądem(choc i na taką amator się znajdzie). 🖐️ Facet nie dość że musi mieć charakter, do tego dobra materialne, to jeszcze wygląd. 🖐️ A na atrakcyjność wyglądu(i nie tylko) faceta składają się rzeczy na które nie ma wpływu czyt. twarz(której nie moze poprawic makijazem, bo będzie wyzywany od pedałów), wzrost, głos itp.

tak by była klapa. i właśnie z takim myśleniem nikogo nie znajdziemy :P

Gość kasiaka8787
1.mam wysokie wymagania-jeśli facet mnie nie pociąga nie ma szans na coś więcej. 2.jestem po rozstaniu i w duszy liczę, że się jeszcze jakoś pozbieramy i wrócimy do siebie. 3.mam mało znajomych obracam się zawsze w tym samym towarzystwie marne szanse na poznanie kogoś. 4.jestem dziwna czasem mam wrażenie wyobcowania i że wiele osób mnie nie rozumie 5. i jestem samotnikiem wiec jak szukam partnera to z takiego który będzie mi w pełni odpowiadał i nie będę się przy nim czuła skrępowana. 6. no i kwestia finansowa tez troszkę mnie ogranicza... nie ukrywajmy polskie pensje troszkę nam podcinają skrzydełka w realizowaniu swoich pasji a to tez sposób na spotkanie bratniej duszy. Podsumowując- Czekam na byłego lubego ;D głupia jestem wiem, znajomi mi mówią teraz baw się... ech ech łatwo powiedzieć

Gość Kingstar
Jasne. Miejcie prawiczków za upośledzonych co nie umieją odezwać się do człowieka.

"i właśnie z takim myśleniem nikogo nie znajdziemy " No ale takie są fakty, chciałabys się umówić z facetem, który nie wie gdzie Ciebie zabrać, bo nie zna żadnych ciekawych miejsc i np. idziecie do kawiarni, a on widać, że zestresowany? :D Wątpie

Dokładnie i to jest całkiem naturalne w dodatku, zgodne z naturą. Jak kobieta leci na nieudacznika, a potem go utrzymuje a ten ją jeszcze leje, albo lezy rozwalony przed tv całymi dniami to jest to anomalia, patologia. Kiedy ide na randke, a koleś za mnie nie zapłaci od razu jest skreślony choćby wyglądał jak młody bóg... Zaradność świadczy o człowieku także wewnętrznie i już.

"A jak Kobieta Ci mówi, co jest dla niej wazne, zresztą nie jedna, a kilka to wysłuchaj tego jak przystało na istotę dwunożną, a nie wyzywaj od idiotek." akurat kobiety to często mówią to co im się wydaje że mówić powinny więc nie warto na to zwracać większej uwagi. istotne jest to co robią.

Gość lepsza wizja świata
"akurat kobiety to często mówią to co im się wydaje że mówić powinny więc nie warto na to zwracać większej uwagi. istotne jest to co robią." Więc dobrze, ze żadnej nie masz.

"1.mam wysokie wymagania-jeśli facet mnie nie pociąga nie ma szans na coś więcej." i to jest normalne, oczywiste i zrozumiałe. tylko nie wiedzieć dlaczego te dwie niunie uparły się żeby opowiadać nam jakieś duperele że jest inaczej i na atrakcyjnego faceta z pozycją to one nie polecą.

bo nie zna żadnych ciekawych miejsc to trzeba je w końcu poznać chociażby samemu lub z kolegą że zestresowany? z początku to chyba normalne, gorzej jak sie utrzymuje dalej i dalej :P ide spać papa

Gość lepsza wizja świata
"1.mam wysokie wymagania-jeśli facet mnie nie pociąga nie ma szans na coś więcej." i to jest normalne, oczywiste i zrozumiałe. tylko nie wiedzieć dlaczego te dwie niunie uparły się żeby opowiadać nam jakieś d**erele że jest inaczej i na atrakcyjnego faceta z pozycją to one nie polecą. (\ /) Nie przekręcaj. Nigdzie czegoś takiego nie napisałam. A jedynie to, ze ja nie byłabym którąś tam w haremie nawet takiego atrakcyjnego. I nie jestem dla Ciebie żadną niunią.

Gość kobietttta 33
Offermo, jesteś po prostu żałosny. Ja za dalszy udział w dyskusji juz podziękuje, bo nie przywykłam do poziomu, który prezentujesz. lepsza wizja świata - szkoda, że panowie rozwalili Ci temat.

Gość bo te dwie to pewnie jakies
niewypaly z geby wiec musza scieme walic by wyjsc jakos z twarza :D

"że zestresowany? z początku to chyba normalne, gorzej jak sie utrzymuje dalej i dalej" dla niektórych normalne dla innych nie normalne na tym właśnie polegają różnice między facetami na których laski lecą a tymi na których nie lecą. między "supersamcami" przy których im kolana miękną a patafianami którzy są tylko uciążliwi. tak jak już kiedyś tu pisałem, są faceci którzy "uwodzą spojrzeniem" i tacy którzy "się gapią", są "elektryzujący dotykiem" i tacy któzy "obmacują". to wszystko zależy od faceta.

wiec w czym problem? mozna miec kase i dobry charakter zarazem. nikt nie pisze o milionerach, ale o zaradnych facetach ktorzy potrafia zapewnic chocby podstawy. w dobie nieudacznikow sa naprawde cenni i wartosciowi.

Gość lepsza wizja świata
"niewypaly z geby wiec musza scieme walic by wyjsc jakos z twarza" z twarzą przed czym? Jak juz piszesz to chociaż z sensem człowieku :P

Gość Kingstar
Działać można nad gimnastyką aby samemu lizać sobie fiuta ps jak wygląda seks ?

"bo nie zna żadnych ciekawych miejsc" to nie ma akurat znaczenia jakie ty "miejsca" znasz. jak się pannie spodobasz to ona ci różne "miejsca" sama chętnie pokaże.

Gość wyjsc z twarza przed
samym soba i zakamuflowac fakt ze jest sie pasztetem :classic_cool: Offerma dobrze prawi polac mu

" jak się pannie spodobasz to ona ci różne "miejsca" sama chętnie pokaże." Byc moze choć wątpię. Kobiety nie lubią prowadzić faceta za rączkę. Poza tym jakby zobaczyła moje skrępowanie to już fajnie by nie było. 🖐️

"nikt nie pisze o milionerach, " poważnie? no ja nie mogę, jaka łaska :D

Gość lepsza wizja świata
wyjsc z twarza przed samym soba i zakamuflowac fakt ze jest sie pasztetem A jak to ma się do dyskusji ? Matko, co za imbecyl :O

"Poza tym jakby zobaczyła moje skrępowanie to już fajnie by nie było" to już zupełnie inna sprawa.

Gość Kingstar
Prawiczek bez wiary ścisły umysł dobra praca ale mało wie Jak się spodobasz dziewczynie to możesz być nieporadny itp szkoda że się zamykasz i nie chcesz się przekonac jak jest

wiara to ściemniacz. laski na niego lecą jak cholera a on się po prostu boi i nie chce.