Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepsza wizja świata

Single, Jesteście sami bo..

Polecane posty

Gość cege4tg
nerwica, nieśmialość, krzywe zęby, brak pracy,

Nie można na to pozwolić. Taki egzemplarz jak Ty nie może się marnować! Jeszcze znowu Ci ubędzie centymetrów i co wtedy? :D

Strategicznym miejscu. Musisz o nie dbać, żeby w przyszłości zachwycać niezliczone ilości Aryjek. :)

Czy takie strategiczne to nie wiem, do tej pory jakoś batalii udziału nie brało :D Większość Aryjek z mojego przedziału wiekowego już pozajmowana :D

Na pewno jest wiele samotnych i zgrabnych Aryjek, które tylko czekają na Twój znak, gotowe na skinienie palca ustawić się w dwuszeregu i wykonywać Twoje komendy. :D

Prawiczek bez wiary "A tak swoją drogą mogę zadać Ci pare osobistych pytań?" Pozazdrościłeś Zuzannie Amelii?

Gość panna powalanna
Bo kocham prawdziwą miłością mężczyznę, który żyje z inną kobietą. Szukam kogoś, kto miałby choć połowę zalet mojego ukochanego, ale to trudne.

"Na pewno jest wiele samotnych i zgrabnych Aryjek, które tylko czekają na Twój znak, gotowe na skinienie palca ustawić się w dwuszeregu i wykonywać Twoje komendy." Rozmarzyłem się :classic_cool: "Pozazdrościłeś Zuzannie Amelii?" Moim celem jest zostanie co najmniej tak samo wkurwiającym :D

Nie martw się, jak poćwiczysz 'bajerę' to co tydzień będziesz się ładował przy jakieś sympatycznej blondynce. :D

Niestety nie ma tak łatwo, zresztą niestety ale ćwiczyć bajerę można tylko próbując, a to może nieść ze sobą fatalne skutki jeżeli ktoś zaczyna w tym wieku. :D

Masz rację, ćwiczyć możesz na jakichś ciemnawych karlicach, a jak przejdziesz na następny level to możesz zacząć startować do dostojnych Aryjek. :)

Gość na najwyższym levelu
będziesz miał seks z offermą za free na ławce przy piwie i trawce

Prawiczek bez wiary "Na najwyższym levelu będzie czekała na mnie piękna aryjska Aneta?" Tak, w sukni balowej, diademie na głowie, rozsypującą w powietrzu confetti.

To raczej nie jest jej styl :classic_cool: Swoją drogą nie mam pojęcia, jak się jutro zachować. :o Wypadałoby coś tam zagadać ale nie mam żadnego ciekawego tematu :D Dobranoc Aryjko :) Chyba jutro masz wolne, zazdroszcze... 🖐️

Prawiczek bez wiary "W takiej sytuacji to wolę byc na ujemnym dla bezpieczeństwa" No ale, spółkowałbyś z gwiazdą tego forum, prawdziwym prawiczkowym guru, skarbnicą wiedzy, wszystkie prawiki uczą się na Jego błędach, on pokazuje jak godnie żyć pośród ludzi nie zaznawszy kobiecego ciała. Istny mentor. "Swoją drogą nie mam pojęcia, jak się jutro zachować." Zawsze Ci pozostaje klepnięcie w tyłek. :D Ok, idź już w objęcia Morfeusza, skoro nie możesz w inne...

Gość Trent Easton
1,5

Gość Prawiczek Alfons
Dwa, trzy, sześć