Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka9513

JAKIE PRZEDMIOTY NA MATURZE ABY DOSTAĆ SIĘ NA MEDYCYNE?!

Polecane posty

Gość myszka9513

Hej. Jestem w I klasie LO i chciałabym się dowiedzieć jakie są wymagania odnośnie matury na : AKADEMII MEDYCZNEJ WE WROCŁAWIU, UJ-cie, AKADEMII W KATOWICACH, BYDGOSZCZY I POZNANIU. Z czego mam pisać maturę jeśli chciałabym się dostać na którąś z tych uczelni? PROSZE O POMOC, BO KOMPLETNIE NIE WIEM GDZIE TO SZUKAĆ.

Gość ugew
UUUU to zle skoro nie wiesz jakie przedmioty są potrzebne na medycyne:D hahaha najlepiej zdawaj WOS:D przyda Ci się na medycynie...BIOLOGIA CHEMIA FIZYKA MATEMATYKA:D

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Zobacz sobie na stronach tych uczelni w zakładce 'rekrutacja'. Z tego co kojarzę, to chyba chemia, biologia i fizyka.

A w jakim kraju? Bo to forum o pracy i nauce za granicą. Więc o studia w jakim kraju chodzi?

Gość ugew
AKADEMII MEDYCZNEJ WE WROCŁAWIU, UJ-cie, AKADEMII W KATOWICACH, BYDGOSZCZY I POZNANIU. Chyba pisze:D

Gość pajda
Biologia rozszerzona,chemia rozszerzona i fizyka rozszerzona.

Powtarzam więc, to forum POZA POLSKĄ. Co nas obchodzi, jak się dostać na studia w Polsce i przede wszystkim, skąd mamy to wiedzieć, skoro tam nie mieszkamy? Najpierw się trzeba nauczyć czytać, potem za maturę brać.

Gość punkt widzenia z kata 37stopni
1. nie wiesz jakie przedmioty zdawac na medycyne :O 2.zakladasz topik w dziale Poza Polska :O uuuu cienko to widze.

Gość oj nie nabijacie się
zauważyła że studia i nie doczytała pewnie :) Tak jak radzą inni - biologia, chemia, z fizyką nie jestem pewna. Najlepiej być w klasie biol-chem :)

Gość Grizdryhyyhy
O kurwa ale idiotka. Na huj ci te studia jak nie wiesz co zdawac!! Seksuologie kurwa.

Gość Ten sprawiedliwy
IDIOTA, idiota się po forach miota.