Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madeoflovenow

Dzien slodyczy i dzien glodowki

Polecane posty

Gość madeoflovenow

Jestem na diecie, jednak bardzo brakuje mi slodyczy. Czy jesli zrobie sobie dzien, w ktorym bede jesc slodycze, dzien w tygodniu, a na drugi dzien zastosuje glodowke, to bilans sie wyrowna? Wiem, niestety, ze podczas glodowek traci sie wode, a podczas jedzenia ponadprogramowego zyskuje tluszcz---

Gość oskmdn
nie wiem - ale ja zamierzam w tlusty czwartek jesc same paczki i faworki a w piatek pewnie tez bo zostana jeszcze a od poniedzialku do diety wracam

Gość 165, 46
Jedzenie slodyczy nigdy nie jest dobre. Jesli to tylko dzien, to moze zrob tak, zycie jest krotkie zeby nic z niego nie miec. Nieprawdaz?

Gość polacy sa za glupi
nie, bilans sie nie wyrowna, jezeli organizm nie dostanie ZADNEGO jedzenia w jeden dzien to w kolejne bedzie kumulowal na wypadek nastepnej glodowki, wiec zamiast spalac to mco masz on bedzie odkladal.

Gość wwrrr
Zrob sobie jeden dzien slodyczowy, ale to ma byc dzien, kiedy zjesz cos slodkiego, a nie dzien, w ktorym bedziesz sie slodyczami opychac. I bez zadnych glodowek. Najwyzej pocwicz troche nastepnego dnia, dla uspokojenia sumienia.

Hejka!!!:) Bardzo swietnie i madrze napisala poprzedniczka ,wiec nie bede sie juz wypowiadac! Mam takie samo zdanie :) Pozrawiam zycze owocnego,ale tez przemyslanego dietkowania!

Gość Gruba1638
Hej dziewczyny ja od dzisiejszego dnia zaczynam głodówkę bardzo chce schudnąć 6 kg, może mi się to uda. Bo ja już tak mam że baaardzo wolno chudnę. Mój problem wygląda następująco że nie potrafię się kontrolować i ograniczać tylko muszę mieć narzuconą ostrą i rygorystyczna dietę czyli 500 kcal lub głodówkę przy okazji przy tej drugiej opcji chce się pozbyć cellulitu który jest okropny;/. Kto się do mnie przyłącza ??

Gość lalama
w jakim czasie myslisz schudnac 6 kg?

Gość przechodziłam i nadal
przechodzę przez to wszystko, ale... trafiło do mnie zdanie, że dieta to twój nowy sposób życia, coś, co jest z tobą całe życie. Całe życie nie będziesz zastanawiać się nad jedzeniem, nie będziesz sobie robiła 1 dnia w tygodniu gdzie jesz tylko słodycze. Głodówka to już najgłupszy sposób.... Byłam kiedyś jak wy i dlatego proszę was, zrozumcie- odchudzanie wymaga czasu, odpowiedniego podejścia psychicznego. Prawdopodobnie nie raz polegniecie, ale najważniejsze to znowu się podnieść. Nie można zabrać sobie wszystkiego bo to niszczy zdrowie, wszystko, ale z umiarem. I pamiętajcie- to tak naprawdę decyzja na całe życie. Odchudzając się myślimy tylko o tym, jakie będziemy szczęśliwe...To ma drugą, naprawdę mroczną stronę- odchudzanie wciąga. Nie jesteś w stanie jak normalny człowiek usiąść sobie czasem z ciastkami wieczorem przy tv. cały czas myślisz o kaloriach, o tym czy dobrze coś robisz, mierzysz się, ważysz, najesz słodyczy i obiecujesz sobie, że to był ostatni raz, a tak naprawdę po raz pierwszy kiedy sobie na to pozwolisz wpadasz w coś, z czego naprawdę trudno wyjść, bo ostatnich razów jest coraz więcej. To ryje psychikę. Zmieńcie myślenie, odchudzanie to wbrew pozorom nie ograniczenie wszystkiego i drastyczne zmniejszenie kalorii, bo skutki tego kiedyś nas przerosną.

albo dieta albo słodycze. ja proponuję na ciężkie chwile coś takiego: wrzuć do jogurtu naturalnego lub serka wiejskiego lekkiego 2 tabletki słodziku i poczekaj aż się rozpuści, wymieszaj i dodaj trochę kakao nisko tłuszczowego. pycha :) albo kisielku sobie zrób