Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanusialula

sen z trupem panny młodej co oznacza???

Polecane posty

Gość nanusialula

Miałam dzisiaj dziwny sen. Śniło mi się że stałam nad grobem gdzie zgineło młode małżeństwo, nie znam tych ludzi. Grób był śliczny, przeczytałam nazwisko i imienia oraz wiek kiedy zgineli, niestety nie pamiętam ona w tym śnie miała na imię martyna. W pewnym momencie chcę wyjść z tego cmentarza, a za mną stoi ta dziewczyna ze zdjęcia z nagrobka, ma bardzo długi weln i jest blada, widzę że chce mi coś powiedzieć, uśmiecha się do mnie leekko odchyla delikatnie welon i widzę piękne bardzo długie lekko falowane bląd włosy nie widzę jej stóp jakby unosiła się w powietrzu, zaczynam uciekać i..... w tym momencie dzwoni budzik w telefonie :) Ciekawe co może oznaczać ten sen, był strasznie realistyczny po prawej stronie było zdjęcie jej a pod nią jej męża.

Gość nanusialula
up

sny nic nie znaczą, to czysta abstrakcja :) no ew czasem sny ujawniają pewne ukryte w podświadomości potrzeby, myśli, zwracają uwagę na coś co nas podświadomie trapi.

Gość Dreamed I was an eskimo
A co oznacza sen, w którym uprawiam seks, ze swoją koleżanką, z podstawówki, która dodatkowo jest moją sąsiadką. Nigdy jej nie ruchałem, za to drugą moją sąsiadkę tak.

Gość annia.....................
Agent zgadzam się z Tobą.