Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa22

była żona mojego faceta mnie męczy

Polecane posty

Gość aaa22

spotykam się z facetem ma dziecko z byłą żoną ona nadal go kocha i chce do niego wrócić. mają rozwód, on nie chce mieć z nią nic wspólnego. kontaktuje się tylko w sprawie synka ona do mnie ciągle pisze i dzwoni mam dość, zaczynam się bać co robić?

Gość glen muller
zmień faceta zdziro

to podchodzi pod stalking jesli cię nie śledzi i nie ,,zakumplowała się z twoimi koleżankami z pracy'' nie jest tak źle w ubiegłym tygodniu pisał o tym beliar zapytaj jego co robić

Gość twertwerwe
skonczysz jak ona ;)

Gość aaa22
Ostatnio wąchałam członek mojego faceta i mogłabym przysiąc że gmerał nim w innej cipce

Daj sobie z nią luzu, widać, że chce cię zdenerwować bo jest zazdrosna. Napisz jej sms że jeszcze jeden sms jeśli jest obraźliwy a zgłaszasz sprawę na komendę.

Gość marcowamama
autorko posłuchaj styczniowego przyjaciela

Gość aaa22
boje sie bo ona mowila ze mam fajną dupcię

Gość aaa22
ide powąchac mojego faceta bo moze ona znowu na nim siedziala jak cos wyczuję to dam mu w gębę

wy jestescie jacys nie normalni!!! normalni psychole kur**!! kobuieta ma problem a wy ją wyzywacie od ,,zdzir'' jezeli twoj fecet ma rozwod z była zona, to ona za przeproszeniem ma gowno do gadania.. on chce z toba ulozyc sobie zycie.ma do tego prawo. jest w tym momencie wolym czlowiekiem tyle ze ma dziecko. nie boj sie jej, jezeli bedzie cie nachodzic KONIECZNIE zglos sprawe na policje. nie moze cie tak traktowac. czy tywoj facet o tym wie, ze ona cos do ciebie ma? i co na to on? pozdrawiam i 3maj sie

Gość aaa22
myślał że potraktuję te jego bródkę pod wargą na serio a ja z daleka się kapłam że to kupka od tamtej jest

Gość aaa22
jak mogł mi to zrobic przeciez nasze kupy sa zarezerwowane tylko dla nas.

Gość aaa22
nawet zużyty papier toaletowy wkładamy do albumu na pamiątke dla wspólnych dzieci

Gość aaa22
dziś moj ukochany wrocil cały obsmarowany gównem,mowil ze kibel się zatkał ale ja wiem,ze oni anala robili ;p