Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nelloris

co mam robić ???? Odpuścić ?

Polecane posty

Gość Nelloris

Cześć mam na imię Marta , mam 19 lat i zakochałam się w kimś . Znamy się od dawna , tak na Cześć, ale ostatnio zaczęłam patrzeć na niego zupełnie inaczej. Niedawno byliśmy na półmetku on z koleżanka a ja z kolegą . Siedział niedaleko mnie i tak głęboko patrzył mi w oczy , że myślałam , że umrę .Poprosił mnie już pod koniec do wolnego tańca,było cudownie. Wcześniej często wychodziliśmy na zewnątrz pogadać i na papierosa. Jak nazłość pisze do mnie jego kolega i on(chłopak, Który mi się podoba) ciągle się dopytuje czy jest coś miedzy mną i tym kolegą to nie koniec on ma dziewczynę , mówił , że się kłócą i nie wie jak to dalej bd . Znowu niedawno byliśmy grupa znajomych na wycieczce ,on też tak był , patrzył się , ale nie tak jak wtedy i miałam wrażenie , że nic do mnie nie czuje , że woli inne dziewczyny .no , ale ja nie moge przestać o nim myśleć , co mam robić ? Zapomnieć ? ale jak ? czy brnąć w to ? o co może mu chodzić ?

Gość wziołem nzt wszystko mi wychod
odpuść!

Gość wziołem nzt wszystko mi wychod
wez mnie

Gość 5-10-15
O boże, kolejna rozdarta!Puść się klawiatury, bo śmiecisz!

Gość co ja tu moge poradzicc
jesli tamten cie nie interesuje co do ciebie pisze to przestan mu odpisywac bo mozesz sobie zamknac droge do innego faceta ktory nie bedzie sie chcial mieszac a co do tego co sie sie podoba to trpche malo informacji podalas wiec ciezko tak naprawde doradzic cos, nie odpuszczaj na razie, postaraj sie z nim pogadac i wtedy obserwuj jego reakcje

Gość ja nie ejstem pewna
czy on sie toba interesuje bo czesto nastolatki tak maja ze im sie wydaje ze facet sie na nie patrzy a tak naprawde to on patrzy normalnie bo przeciez gdzies musi patrzec a one juz w myslach slub planuja ale najlepiej z nim pogadaj i zoabczysz czy bedzie mily

Gość nie przesadzajjjjj
przeciez nie sa po slubie zeby mial byc nieskazitelnie wierny