Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buba1982

Kolano cos nie tak pomozcie

Polecane posty

Gość buba1982

Postanowiłam napisać tutaj bo nie wiem co mam robić. Kolana chrupały mi od zawsze.Jednak nigdy mnie to nie bolało. Potem miałam kilka problemów bólowych z lewym kolanem. Nie będę się tutaj na ich temat rozpisywać bo nie o to mi akurat chodzi.Wczoraj chrupnęło mi w lewym ( znów) kolanie. Zaczęła mnie boleć rzepka i miejsce pod nią. Od czasu chrupnięcia kolano nie chce mi odstrzelić spowrotem. Czuje duży ucisk w kolanie ( tak jakbym na kolanie miała założony bardzo mocno bandaż). Nie mogę chodzić .Jak wyprostuję nogę bądź siedzę np na krześle gdzie kolana mam ugięte to jest cały czas duży ból. Dodam ze kolano nie jest spuchnięte ani czerwone. Tylko bardzo cieple i bolące.Nie wiem czy to istotne ale jak miałam robiony rtg to mi wyszło że mam zwyrodnienie na tym lewym kolanie. Bardzo proszę o porady co robić czy mam jechać na dyżur czy czekać na wizytę u ortopedy ( mam naznaczona wizytę dopiero na kwiecień w zw z innym problemem).Od wczoraj robię okłady z zimnego i bandaż elastyczny ale to nie pomaga.

Gość buba1982
Podnosze

Gość buba1982
czy naprawdę nikt nic nie wie w tym temacie?

Gość artroskopowa92
Udaj sie jak najszybciej do lekarza. Co to jest, to ci nie powiem, bo jest wiele opcji. Powodzenia i zdrowia, e.