Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ingermania

Co to są zdjęcia detali?

Polecane posty

Gość Ingermania

Kilka razy spotkałam się z takim terminem, ktoś może mi powiedzieć jakie to są zdjęcia? I o co w ogóle z tym chodzi?

Gość o rzeszszsz
:) prowo

Gość kobitka, 31
zdjęcia detali, czyli zdjęcia szczegółów. chyba, że w jakimś innym kontekście

Gość Ingermania
czyli jak zrobie fotkę swojej łechtaczki to będzie detal?

Gość fafinette
tak. sporo jest takich fotek. ja lubie zdjęcia ujścia cewki moczowej :)

Gość kobitka, 31
dokładnie tak. detal twojego ciała :)

Gość Ingermania
Tamto to był podszyw. To nie prowo, jesteśmy na początku przygotowań i wiele terminów jest dla mnie niezrozumiałych, jesteśmy pierwszą parą w rodzinie, która bierze ślub od dawna. ;) Czyli rozumiem, że chodzi o takie zdjęcia, obrączek, butów, jak się czasem widzi? A po co to się robi? Nie lepiej mieć zabawę na zdjęciach? Zresztą co może być fajnego na tych zdjęciach?

Gość iosdjvjoc
niektórzy jak słynna zia i inne szaleją na punkcie pokazania jak cudownie wyglądał ich slub i weselicho...a prawda taka ze większość gości po godzinie nie będzie rozróżniała stylu i odczuwała estetyki...krótko mowiąc motyty kwiatowe/ kolorowe itp są dla nich abstrakcją, bo chcę dobrze zjesć, napić się i zatańczyć.....ale cóż PM z Polski ślepo oglądają Vogi, Szejpy, Kosmopolitany u przepieprzają kasę na takie detale ....

Ile można zrobić zdjęć bawiących się ludzi? Na każdym zdjęciu będzie to samo. A takie detale uatrakcyjniają zdjęcia.

Gość fotografka już nie weselna
Żeby zrobić fajne zdjęcia detali, trzeba najpierw te detale mieć! A na polskich wiejskich ślubach co można fotografować? Balony i kotleta?

Gość niizzi
Little Mee o po cholere robić zdjęcia serwetek, talerzyków, czy to one są rzeczywiście ważne w tym czy jakimkolwiek innym dniu? Album nie musi mieć 300 zdjeć. Moze mieć nawet i 50 ale bawiących się gości i pary młodej zapewniam, że będzie bardzo atrakcyjny, a nie tracił jakimś filmem, czy też katalogiem.