Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Zimno w tym kraju niesamowicie.......

Polecane posty

ni ma ukradli :P a jak ci zimno to się lepiej ubieraj niż to co na zdjęciu :P

skizto 12 obowiązki obowiązki - poza tym znudziło mi się :classic_cool: w końcu tu w kółko o tym samym :D 🖐️ ale miło że ktoś jeszcze pamięta :D 🖐️

Levviatan no właśnie - w dziadowej kufajce pewka byłobyyyy ciepeluteńko no ale dziadzio sie postawił okuniem i pedzioł że nie pożyczy i zrób takiemu coś - no zrób :classic_cool:

to jakaś nowa teoria odnośnie mojej skromnej osoby? :classic_cool: ;) a jak się nie przyznam to co wtedy? :classic_cool: a jak się przyznam? ;) jest mi niezmiernie miło - naprawdę - być w centrum uwagi..... :classic_cool: 🖐️

dyrektorko gdzies byla? moj syn Cie szukal:d mial fajne zadania:O u mnie pada snieg:Ood rana:O ale tylko -5C

cześć brzydula ;) jak ma zadanie - to niech śle na maila - jak podpisze syn brzyduli to na bank zrobione :classic_cool: 🖐️ poinstruuj go więc odpowiednio - ;) śnieg - śnieg - w końcu zima - żeby tylko za zimno nie było - wynoszę się do Afrika w przyszłym roku 🖐️

Gość ptasiek nastroszony
w tych skórach ekologicznych wyglądasz grożnie i bogato..

Gość wedwedfwerfefe4
dyterkore jestes prostytutka? nie bywam na kafe wiec...?

syn brzydula-ale ty tio puscisz w kafe:pi beda mieli lacha:D ale rekawiczki masz:0 tylko adres podaj i napisz jakie mnie wiecej;) bo on juz zarabia:0 nawet niezle:)w weekendy na razie ale ma ladna wyplate:0 zaprosisz nas do afriki?:) mimo,ze mie tak objechalas za ta kiece czerwona to i tak tesknilam😭

ciężko nie pamiętać skoro na kafe zaczęłam od czytania Ciebie :classic_cool:

oryndż.... ja też ostatnio rzadziej - ale nie martw się - stronię od Twojego środowiska ;) także bądź spokojna 🖐️

ptasiek zmolestuj babcię o nowe oksy ptaszynko - bo widzę, że nie widzisz rzeczy oczywistych ;P ps. ekologiczną masz na swoim grzebiecie :classic_cool:

Brzydula30 jaka bede w Afrika sitii :classic_cool: to wam wystosuję zaproszenie i lektykę z lwami 🖐️ także się spodziewajcie - opłat nie przyjmuję - robię to hobbystycznie :classic_cool: 🖐️ jak spotkamy się zawodowo - to kto wie - wtedy z was zedrę :D

aha i tylko zaproszenie do mnie syna nie biore;) wiecej zobowiaza nie czuje:classic_cool: jak cos na maila bo gg chyba nie podam;)

Gość kiedy znowu Cie nie bedzie
tyle czasu ??? Juz nie moge sie doczekac :D 🖐️

Gość Jak można być tak
bezczelnie seksownym 😭

Gość mamba czarniejsza od czarnej
dyrektore wszyscy wiedza ze to nie Ty na tej fotce.A nawet jesli Ty to wygladasz w tych ciuchach jak tania dziwka :O

Gość ptasiek nastroszony
gratuluje Dyrektorke gustu, smaku i znajomości i wyczucia trendy. ubierasz się w stylu póżna Doda

Brzydula30 dyrektore a czemu Cie nie bylo? bo siem za granicą było :( i tam było cieeeepeeeełłłłooooooo 😭 a tutaj wracam i....... :O