Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaseija_Kaś

Nie mam znajomych i źle mi z tym :ss

Polecane posty

Gość Kaseija_Kaś

Wiem, że to co napisze będzie dla niektórych śmieszne ale co poradzę. W wieku 25 lat cierpię na brak znajomych - nie mam z kim wyjść na kawę, spacer czy bilard. Studia się skończyły, a wraz z nimi wszelakie przyjaźnie jak to zwykle bywa. Mieszkam w Warszawie, sprowadziłam się tu na mgra, wszystko było fajnie, aż do teraz kiedy okazało się, że jedynym przyjacielem jest mój facet. Nie narzekam ale super byłoby mieć koleżanki, które porwałyby na baski wieczór, pośmiały się i poplotkowały o facetach. Piszę bo wiem, że takich osób jak ja. Jest więcej więc może je odnajdę?

Gość PISAnetka
Ja mam 33 i niestety ten sam problem. Fałszywe, wredne koleżanki , przerwany kontakt i nikogo. Brak mi babskich wieczorów, choć jednej zaufanej i SZCZEREJ koleżanki. -:(

Gość 24-latka
ja nie mam ani faceta ani znajomych

Gość ja tez nie mam ani faceta ani
znajomych, kolezanki okazaly sie falszywe, jedna przespala sie z moim narzeczonym wiec stracilam kolezanke i faceta jednego dnia z reszta kolezanek z paczki uwierzyla jej ze ona sie z nim nie przespala i zostalam sama i zraniona

Gość jak to mowi moj kolega
baby to huje :D

Gość izabela89898989
milama jedna przyjaciolke ale sie zakochala i mnie olala a inna przeprowadzila sie do innego miasta

Gość Kaseija_Kaś
Dziewczyny, mój @ kasieja222@o2.pl cieszę się, że się odzywacie. Podejrzewam, że czujecie się identycznie samotnie jak ja, może skoro zostałyśmy same, czas stworzyć nowe znajomości? *jak to mówi mój kolega - hehehehe no w niektórych przypadkach są i to wielkimi ;)

Gość Kaseija_Kaś
do góry do góry:)

Gość !2 latka
wy macie 24 lata i brak znajomych a ja 12