stafford 0 Napisano Luty 12, 2012 witam czy ktos kto mieszka w calgary moze mi odpowiedziec na pare pytan, obecnie mieszkam w uk ale w sierpniu tego roku przeprowadzam sie z mezem i dziecmi do calgary. prosze mi powiedziec gdzie sa w miare tansze dzielnice i nie drogie do zamieszkania oraz czy jest praca. i czy w stosunku do zarobkow zycie jest dorgie mieszkanie jedzenie oplaty itp. dziekuje z gory monika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lopae Napisano Luty 12, 2012 mieszkania są tanie. karton do spania można znaleźć koło hipermarketu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za idioci Napisano Luty 12, 2012 chcą się przeprowadzić, a nie wiedzą do czego. barany :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stafford 0 Napisano Luty 12, 2012 nie pisz do mnie buraku te pytanie nie bylo skierowane do takiego czegos jak ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczarowany olowek1000 Napisano Luty 12, 2012 moja kolezanka od kilku miesiecy nie moze tam znalesc pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach