Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Iskierka*

Mastopatia a ciąża.

Polecane posty

Czy któraś z Was cierpi na mastopatię? Jak to jest, czy wyklucza ona zajście w ciąże?

Gość mamaaaa
ja mam mastopatię piersi. Do zajscia w ciaze miala sie nijak jednka nie mialam pokarmu. Pozdrawiam

Gość mamaaaa
dodam ze zaszlam w pierwszym cyklu staran.

Gość mamaaaa
nie moja onkolog dala mi tylko krople na zmiany mastopatyczne i kazala robic masaze na ciepla woda pod prysznicem. To wszystko. Na czas ciazy te krople odstawilam.

mamaaa- miałaś duże zmiany w piersiach? Ja ostatnio podczas rutynowego badania piersi mam stwierdzona mastopatię, ponieważ mam mnóstwo maleńkich kuleczek w piersiach i jak wypowiedziała się pani doktor bardzo dziwną strukture piersi, we wtorek robie usg ale obawiam się , że może będę musiała zażywać leki hormonalne a własnie planowalismy ciążę...

mamaaa- miałaś duże zmiany w piersiach? Ja ostatnio podczas rutynowego badania piersi mam stwierdzona mastopatię, ponieważ mam mnóstwo maleńkich kuleczek w piersiach i jak wypowiedziała się pani doktor bardzo dziwną strukture piersi, we wtorek robie usg ale obawiam się , że może będę musiała zażywać leki hormonalne a własnie planowalismy ciążę...

Gość mamaaaa
podobnie ja u ciebie moje piersi sa wypelnione malymi torbielami, mialam jedna wieksza torbiel i dlatego trafilam do onkologa i na usg. Moja pani doktor uwaza ze zmany te sa niegrozne ale trzeba je monitorowac. Powiem ci ze po ciazy ta duza torbiel sie wchlonela. O planowanie ciązy pytalam oczywiscie moja pania doktor i nie widziala przeciwwskazan, a nawet powiedziala ze czesto ciaza wplywa pozytywnie na mastopatie. Moj synek ma juz 1,5 roku a ja i moje piersi mamy sie bardzo dobrze:)

Gość mamaaaa
pogubilam litery ale mam nadzieje ze sens wypowiedzi odczytasz:)

Dziekuję, powiem szczerze że uspokoiłas mnie. Bałam sie, że to pokomplikuje nasze plany ale ostatecznie wszystko wyjaśni sie we wtorek.