Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maturzystka2012

płaska jak deska:(:(

Polecane posty

hej dziewczyny jak zaakceptować siebie?Mam 19 lat i jestem płaska całkiem płaska,nie mam co zakładać stanika,bo i tak nic nie widać.Przez to jestem nieśmiała i boję się że nigdy mnie nikt nie pokocha:( W wieku 17 lat wykryto u mnie pierwotny brak miesiączki i zaburzenia hormonalne.Do teraz miesiączki nie mam.Nie piszcie idź do lekarza,ale napiszcie jak sobie radzić z tym

Gość nie rozumiem tegoo
Miałaś robione badania? Jesteś pod opieką endokrynologa? Mi się tylko obiło o uszy o pierwotnym braku miesiączki, bo moja kuzynka to miała, ale dziwne, że nic nie piszesz o leczeniu? Lekarz zdiagnozował i co dalej?

Gość Mloda prawie 21
jedyna rada to zaakceptuj siebie, innej nie mozna Ci napisac :) piersi to nie wszystko, wiadomo fajnie jak jest co nieco w tym miejscu,szczegolnie latem,ale sama mam male i nie przezywam tego jako zyciowej tragedii. tak juz jest, sa niscy i wysocy, grubi i szczupli, ladni i mniej ladni, madrzy i glupi i tak samo male piersi i duze, srednie i wcale :) zeby sie nie lamac to skup sie na innym elemencie swojego wygladu. na czym Ci zalezy? na szczuplej sylwetce? wiec postaraj sie o nia. na dlugich wlosach? zapusc je. boisz sie, ze nikt Cie nigdy nie pokocha. niewiele jestes mlodsza ode mnie ale raczej mniej dojrzala. wyznacznikiem milosci nie jest wielkosc biustu, dziewczyno! =) zrob tak, zeby ktos pokochal Cie za to, jaka jestes. badz dobrym czlowiekiem, nie dzialaj wbrew sobie. jestes mloda, cale zycie przed Toba, male cycki czy ich brak nie jest powodem do zaloby :) pozdro!

Gość dziunia najlepsza w klubie
Oj ,nie przesadzaj! Ludzie mają większe problemy..!

Gość Mloda prawie 21
troche jakbym czytala o sobie. pierwszy okres dostalam na 2 miesiace przed 19. (!) urodzinami. mialam go 3 razy i zanikl na kilka miesiecy. tez wstydzilam sie isc do lekarza, albo nie mialam czasu lub pieniedzy. nie wstydz sie isc do lekarza tylko zrob to jak najszybciej!! on od tego jest. bo my babki okres miec musimy i koniec. a jak nie masz to trzeba Ci pomoc, bo tak nie moze byc. jak nie zrobisz z tym porzadku to mozesz miec powazne problemy. juuz nie mowie tu nawet o bezplodnosci, na dzieci masz jeszcze czas, ale jak zawalisz opieke nad swoja gospodarka hormonalna to moze byc kiepsko ze wszystkim z wlosami, koscmi, miesniami, skora.. no ze wszystkim, hormony bardzo wazna rzecz :) mi wystarczylo jedno opakowanie duphastonu, miesieczna kuracja (najpierw 10 tabl a potem od 16. dc bodajze reszte) i tak oto od maja mam regularne miesiaczki :D co bardzo mnie cieszy :) nawet troche za czesto, ale lepiej tak niz wcale. idz do lekarza!! jeszcze przed matura :)

najgorsze jest to że trudno mi patrzeć na dziewczyny które mają biust.Najchętniej to bym im te cycki obcięła!!niech się poczują tak jak ja.

Gość Mloda prawie 21
lekarz to zaden stres, nie odkladaj leczenia! teraz zakrywasz sie matura, potem wynikami i tak do lipca chcesz czekac? nie ograj ze zdrowiem, dziewczyno prosze Cie. zrob to dla siebie. ja lece laski, dobrej nocki :)

Gość Mloda prawie 21
igraj mialo byc :P jestes autorko? :)