Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Dobry wieczór!!!!!!! wszystkim

Polecane posty

Jutro wykurwie i od jutra chyba nie bede tu pisal poniewaz rozpoczynam jutro swoja druga prace a pojutrze trzecia :) obydwie prace na 12 a trzecia praca to bedzie na noc, moja pierwsza :D

Gość wredna suka87
Tomek jak do dwóch prac na 12 pójdziesz ?rozdwoisz się czy jak? mimo, ze masz schizofrenie to ciało nadal jedno 😭

W poniedziałek, środa, piątek i niedziela od 12-20 Wtorek, czwarte i sobota też od 12-20 A trzecia praca od pn-nd od 21:30-06:30

Miałeś tu już nie przyłazić od 1 lutego patologiczna łajzo. Po za tym po co ci te prace, skoro rzekomo dostałeś dwie działki od kogoś tam w zamian za kapowanie. Nawet chętnych na nie ponoć miałeś. Oj, mitomanskie ścierwo :D

Gość wredna suka87
oj hiszpanin ty mitomanie, a kiedy bedziesz spał? predzej umrzesz z wycienczenia niz ci sie to uda

Gość wredna suka87
:d kurwa a jedzenie, i inne rzeczy! nie dasz rady ! Lulabyy co Tomek wyłudził?

Jedzenie dostane w restauracji gdzie bede pracowal :) dwa posilki dziennie :))) po 1 nie tylko ja okradalem z matką dziadka, raz okradłem babke ale namówił mnie do tego dziadek, babka też mnie namawiała bym podebrał dziadkowi kase. Pamiętam jak matce zajebałem 100 złotych :) u mnie to rodzinne.

Kurwa! Jaka patologia, pamiętam jak moja ciotka i babka ciągneły się za włosy to ja podebrałem tam 300 złotych. Obie były pijane