Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocpomoc

problem

Polecane posty

Gość pomocpomoc

mam problem, jak rozkochać w sobie byłego chłopaka tak żeby znowu za mną szalał. Znamy się 2 lata z czego jakiś rok byliśmy ze sobą i ciągle utrzymujemy ze sobą kontakt tylko że bywa różnie. Raz jest dobrze a raz nie chce ze mną w ogóle rozmawiać. Wiem że kiedyś mnie kochał bo po prostu to czułam ale wszystko popsułam swoim głupim charakterem i nie wiem jak mogę to naprawić. Krok po kroku

wiesz nie bez powodu nie jesteście razem... a jak to naprawić? skoro winny jest twój charakter to się zmień.

Gość Gosc
Popsułaś głupim charakterem czy głupim zachowaniem? Bo jeżeli tylko zachowaniem, to jest możliwość naprawy, natomiast jeśli charakterem, to będzie bardzo ciężko, bo zjebany charakter ciężko zmienić.

Gość pomocpomoc
nie jesteśmy ze sobą dlatego że po pewnym czasie kiedy zaczyna się układać ja coś musze popsuć i zaczynamy sie ciagle klocic

Gość pomocpomoc
zachowaniem i swoją głupotą że coś gdzieś np zobaczyłam i od razu robiłam awanturę, a on jest bardzo stanowczy dlatego coraz bardziej się od siebie oddalamy

Gość pomocpomoc
przez zazdrość i przez to że boję się że mogę go do końca stracić kiedyś albo że pojawi się jakaś lepsza

Gość pomocpomoc
a jak mnie kocha ale stwierdzi że może trzeba teraz spróbować z kimś innym bo ja przesadzam? co mogę zrobić żeby chociaż spróbować coś zmieinć