Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie szczerze

co wam kobiety podoba sie w nas?

Polecane posty

Trzeba szukać tak żeby nie znaleźć. To bywa trudne, ale jest możliwe:P Bardzo podoba mi się "umiejętność przewidywania" zwłaszcza jak pomyślę o niej w kontekście długoterminowej prognozy giełdowej. Uchowaj Boże od takiego ideału jak wyżej, blado bym przy takim wypadła:P

Hehehe:). Zapodałam listę cech pożądanych, nie napisałam, że wszystkie muszą być w posiadaniu jednego osobnika;). Zresztą, jakby się zastanowić, nie jest to wykaz przesadzony:). Tacy faceci istnieją. Hurra!

Właśnie! Jeśli jeden osobnik nie będzie w posiadaniu wszystkich tych cech, zawsze Ty możesz zostać szczęśliwą posiadaczką kilku osobników:P

Gość mena37
oj tam oj tam w serialach też są np.Rysiek z KLANU

'Jeśli jeden osobnik nie będzie w posiadaniu wszystkich tych cech, zawsze Ty możesz zostać szczęśliwą posiadaczką kilku osobników' Niektórzy już dawno chyba na to wpadli i 'mają kobiet na pęczki'. Czyżby to z niedoboru jednej, ale za to konkretnej? Hmm.

Też nie lubię, ale cóż począć? Mnie starcza jak osobnik jest melancholijnie uśmiechnięty i czasem nawet tylko to nijak w jednym osobniku zmieścić się nie chce. A co tu mówić o wszystkich tych cechach które wymieniłaś Ty? Czas na sen🖐️

melancholijny uśmiech, to nie to samo co uśmiech. To nie jest tylko różnica w nazewnictwie, a w bagażu doświadczeń, sposobie widzenia świata i... dużo tego jeszcze, a ja umówiłam się z sobą, że o 1:00 będę w łóżku, uciekam pókim mało spóźniona;)

Gość w was podoba mi sie
najpierw oczywiscie zwracam uwage na fizycznosc- proporcje, ładna twarz, zgrabny tyłeczek, duzy sprzęt :p Jesli chodzi o charakter to stawiam na poczucie humoru i dystans do siebie, skromnosc, przestrzeganie swoich zasad, to mnie bardzo kreci

Czyli lepszy towar wypiera gorszy? ;) No jasne wibrator nie zostawia podniesionej deski i nie zostawia skarpetek na środku pokoju :P

Gość LaTraviata
nic..ja wole kobiety :D

Gość pewna Frania
Jesteś les? :P

"Czyli lepszy towar wypiera gorszy? " Niekoniecznie o to chodzi :) Lepszy, bo się nie psuje, a nawet jeśli, to wiadomo, do kogo go mozna zareklamować :D -------- "stawiam na poczucie humoru i dystans do siebie, skromnosc, przestrzeganie swoich zasad" Większość facetów przestrzega zasady, że skromność jest śmieszna i skraca dystans do siebie. :P

Gość LaTraviata
Frania, jestes zainteresowana? :D

Gość LaTraviata
to sie dogadamy :)

"Producenci" faceta też powinni być znani i dawać gwarancje na swój wyrób. Zazwyczaj są znani i dają gwarancje, ba! certyfikaty potwierdzające najwyższą jakość. Problem w tym, że nie przyjmują zwrotów. :D

Ciekawe bo wśród babek też koszmarna ilość bubli i nie da się zwrócić, ani nawet na przemiał oddać może z makulatury byłby lepszy model :P