Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weselna gwiazda

oceńcie salę

Polecane posty

Gość weselna gwiazda

Witam co sadzicie dom weselny Tango www.weseletango.oit podoba wam się? Troszkę drogi bo dopiero za 210 od osoby jest 5 gorących,pokrowce i balony na bramie, i fontanna taka sobie ale matka mojego przyszłego się upiera że lokalnie znany więc wypada bo jak się u niej na wsi powie Tango to wszyscy wiedzą o co chodzi. Dawajcie komentarze nie mszą być pochlebne byle obiektywne!

Gość weselna gwiazda
www.weselatango.pl/ sorki pomyłka dawajcie ładna?

Gość weselna gwiazda
www.weselatango.pl

Gość weselna gwiazda
www.domweselnytango.oit.pl/

Gość e54i867i76i7
jaka sala taka gwiazda leć na wiochę będzie jazda , kup balona ubierz sale goście bawią się wspaniale , dziadek bimber w szafie zrobi, gwiazda w szafie się sposobi , wciska na zad suknię cudną chociaż japę ma paskudną , wszyscy goście już się grzeją że was wsioki dziś wyśmieją , pustych kopert dadzą masę i życzenia na okrasę , sto lat drodzy popaprańcy każdy dla was dziś potańczy , uczcić weselicho wasze , więc nie dajta pluć se w kasze , wszak to dzień waszego święta cała wiocha popamięta że tu żenią się barany , każdy ziom ma być zalany każda gwiazda narąbana weselicho trwa do rana. A za miesiąc już nie cały nikt nie wspomie tępej pały co majątek utopiła, a mężusia utraciła bo z druhenką poszedł w pole i zakończył tak swawole, naszej damy zwanej gwiazdą i porąbaną chorą jazdą...

Gość e54i867i76i7
no haiku takie lol.

Gość e54i867i76i7
taa ładnie napisałem..

Ładny domek z zadbanym otoczeniem - jeżeli bierzecie slub latem można ten ogród super wykorzystać (nawet przenieść tam część imprezy). W środku trochę mdło, przynajmniej dla mnie - same biele i pastele, bleeee. Ale to kwestia kolorystyki, pewnie można zmienić, ożywić. Sala spora, wnioskuję, że dużo miejsca do tańczenia. Nie mam wglądu w ceny, więc w tej kwestii musi się wypowiedzieć ktoś inny, ale estetycznie jest ok.

Jeszcze jedno - zdecydowanie lepsze jest ustawienie z okrągłymi stolikami. Te długie rzędy kojarzą mi się z jakąś imprezą w sanatorium lub wieczorkiem tanecznym w domu wypoczynkowym.

Gość shilla s
No tak okrągłe stoły na wsi to na pewno szał zrobią , kolory troszkę muzeum , ale dobra dekoratorka za parę zeta ogarnie , jak dla mnie ołtarzyki, baloniki, parkiet, i wyrwane z kontekstu łuki w ogrodzie takie sobie ale wesele jest po to żeby się pokazać wszak.

Gość shilla s
super wiersz za to brawa dla autora!!!

Gość weselna gwiazda
Co tam mało opinii.

Gość patrząc na tą salę
muszę przyznać że jest zadbane dookoła sali natomiast sama sala jak dla mnie jest troszkę przesadzona (mam wrażenie jakby za dużo ozdób) i czuję zbyt duży przepych ale raczej w negatywnym tego słowa znaczeniu. Osobiście nie zdecydowałabym się na tą salę bo wolę coś bardziej klasycznego. Ciągle czytam o tych balonach i już mi ręce opadają dlatego tym razem nie powstrzymam się i napiszę że nie wiem z jakich okolic jesteście. Mam na myśli wszystkie dziewczyny które dekorują sale bądź jak tutaj brama balonami-u mnie już nikt nie używa balonów do dekoracji bo nie jest to eleganckie.