Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zaniepokojona xxx

Brak miesiączki i pojawiające się plamienie...

Polecane posty

Dziś mija 49 dzień i nadal nie mam miesiączki, ale za to pojawiło się bardzo delikatne plamienie nie przypominające w ogóle krwi... Co to może oznaczać? Dodam, że cykle mam nieregularne i wahają się w okolicach 40 dni. Czy któraś miała podobną sytuację??

plamienie może oznaczać implantację zarodka :) Bo podejrzewam że chodzi Ci o to że możesz być w ciąży ? :)

do poliq nie oczekuję tutaj, że mi hurtem będziecie pisały, że to ciąża i jej gratulowały. Po prostu zapytałam, bo nigdy tak nie miałam i dlatego się już niepokoję. Ale jeśli to faktycznie ciąża, to rzecz jasna, że będę się cieszyć. Nie mam żadnych objawów oprócz tego, że dosłownie delikatniutko pobolewa mnie podbrzusze. Parę dni temu chodziłam lekko znurzona i senna. A tak poza tym wszystko jest jak co dzień.

Gość nie panikuj zanadto
zrob sobie rano test ale to plamienie jeszcze nic nie oznacza

Ja nie panikuję aczkolwiek to dzisiejsze delikatne plamienie mnie bardzo zaniepokoiło. Test dopiero jutro kupię, więc zrobię go we wtorek rano, bo z tego co wiem to robi się z porannego moczu. A czy jeśli będę nadal plamić to mogę go wykonać? Albo czy są takie testy, które można wykonać obojętnie o której godzinie?

Gość No ja miałam podobnie i to
była ciąża:)

Gość Najlepiej jak udasz się z tym
problemem do ginekologa.

Gość Miałam podobną sytuację tyle,
że miesiączka spóźniała mi się 15 dni (a cykle mam 30-dniowe). Zrobiłam test i wyszedł negatywny, więc udałam się do ginekologa i okazało się, że mam 2 torbiele na jajnikach. Radziłabym Tobie autorko tego postu nie bagatelizować tej sprawy, bo może być różnie.

Gość No ja tak miałam już parę razy
z czego 2 takie plamienia zakończyły się ciążą.

Gość Fajnie, że ktoś założył taki
temat. Ja mam podobny problem tzn. dziś i wczoraj miałam dosłownie małą plamkę, która nie przypominała krwi, gdyż jej kolor nie był czerwony. Okres miałam dostać koniec stycznia/początek lutego i do dzisiaj nic. Cykle mam mniej więcej 35-dniowe. Też się denerwuję co to może być, a wizytę u ginekologa mam w czwartek o 18.00. Czy ktoś miał jeszcze podobną sytuację i co z niej wynikło? Piszcie dziewczyny.

Gość Fajnie, że ktoś założył taki
szkoda, że nie ma więcej wpisów:(

zrobiłam dzisiaj rano test i ciąży brak, a okresu również nie ma!! Ja chyba zwariuję, bo dzwoniłam do gina, ale ten ma urlop i na wizytę jadę dopiero za 2 tygodnie. Boże co się stało, że tak jest????

Gość indiaindia
Przede3 wszystkim się uspokój, bo to nie musi być nic złego. Umów się na wizytę, a w tym czasie dokładnie się obserwuj.

kurcze ale jak tu się nie denerwować mając taką właśnie sytuację? Już się naczytałam, że to mogą być torbiele na jajnikach... Miałam już kilka razy torbiel i wiem, że można rozbić tabletkami.. Ale być może to jeszcze coś gorszego?!