Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeczytajciegp

moj chlopak mnie oklamuje

Polecane posty

Gość przeczytajciegp

bylismy razem 2 i pol roku, potem przerwa pol roku.i teraz jestesmy ponad pol roku hehe :D ukladalo sie. bylo cudownie az do czasu gdy zaczelam byc ciekawska iprzeczytalam jego wiadomosci...podrywal dziewczyny,pisal:jestes slodka,laska z ciebie itp. poplakalam sie.czy ktos uwaza,ze za bardzo panikuje a to nic zlego?on tak mowi.a dla mnie to byl szok.myslalam ze jestem tylko ja.skoro mowi ze mnie tak kocha... ciagle to do mnie wraca,boje sie ze moze jeszcze pisze albo nawet spotyka sie z kims,widze w jego oczach cos dziwnego...ze mysli o tym,zebym nic nie wiedziala,czesto sie zamysla. w jakim calu on tak pisze z nimi??ja znam te dziewczyny. zawsze krzyczal na mnie zebym czasem z nikim nie pisala i zazdrosny byl gdy nawet spojrzalam na innego tak zwyczajnie. ja bylam wporzadku i nie spodziewalam sie tego po nim.

Gość Panicz Molibdenowy
Po pierwsze: przyhamuj morde Po drugie: Wypierrdalaj 🖐️

Gość przeczytajciegp
kocham go.a widze ze nie powinnam :(

Gość aleee
jeśli pisał do nich podczas gdy byliście razem to dupek. Tak poza tym skoro tyle razy sie rozstawaliście to znaczy że nie dogadujecie sie najlepiej. Juz teraz go olej bo tracisz swoje życie, a za jakiś czas jak przejżysz na oczy to będziesz żałowała ten stracony z nim czas. Wiem bo sama to przeszłam i teraz się biję po głowie że wracaliśmy do siebie

Jakiś manipulator z tego twojego. I widać że nie bierze cię na poważnie. A jednocześnie traktuje jak własność. Psychol? Czy niedojrzaly dziecior?

Gość przeczytajciegp
ma 28 lat

Gość Dreamed I was an eskimo
Jakie szczęście, że to Twój chłopak, a nie nasz. Ty sobie takiego wybrałaś, to sobie teraz radź.

Wiek nie ma znaczenia. Chociaż w tym przypadku to jeszcze gorzej. Bo myślałam że opisujesz 20latka góra. Czyli niedojrzaly i psychol. Współczuję.

Gość przeczytajciegp
dzieki. ja nie potrafie go zostawic naprawde.

Gość Dreamed I was an eskimo
Skoro nie potrafisz go zostawić, to będziesz miała w życiu przesrane. Doprawi Ci rogi jak nic.

Gość aleee
to zastąp go innym facetem, nie pakuj się w nowy związek tylko zacznij się z kimś spotykać po prostu, będzie ci łatwiej zapomnieć :P