Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość interested1234567

TRĄDZIK A TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE

Polecane posty

Gość interested1234567

Witam serdecznie! Mam spory problem - otóż wizytę u endokrynologa mam dopiero w kwietniu, a chciałabym już brać tabletki anty. Tylko to pojawia się kłopot, bo nie wiem jakie byłyby dla mnie najlepsze. Mam dość silny trądzik, lekką postać nadmiernego owłosienia oraz nadmiar progesteronu przy zbyt małej ilości estradiolu. Figura gruszki, miesiączki bezbolesne. Bardzo proszę o radę. Zastanawiam się nad syndi 35, ale może inne tabletki byłyby dla mnie lepsze. Tylko jakie? Z góry dziękuję za pomoc ;-)

Gość Ja brałam Diane 35
Diane poradziła sobie z trądzikiem, zniknął całkowicie (wiadomo, blizny zostały), na owłosienie nie pomogła. Oczywiście ostateczną decyzję powinien podjąć lekarz po dokładnym wywiadzie i szeregu badań!

Gość interested1234567
a co ze skutkami ubocznymi ? to prawda ze tradzik potem wraca? wiem, ze przyczyna mojego tradziku sa hormony i chcialabym takie tabletki, ktore najszybiej sie z tym swinstwem uporaja. slyszalam, ze syndi maja mniej skutkow ubocznych, ale nie wiem jak oddzialuja na cere choc maja ten sam sklad co diana. Anyone? : )