Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RobertLee

zauważyłem, że ludzie z patologicznych rodzin są bardzo wdzięczni rodzicom

Polecane posty

nie wiadomo za co chyba za to że nie stosowali antykoncepcji rodzice nie kupili im mieszkania? "no i bardzo dobrze, sama sobie spłacę przez 30 lat" itd. rodzice kazali im iść do pracy po 18-tce? "teraz doceniam ich ciężką pracę" rodzice ich bili? "starannie mnie wychowali" PATOLOGIA.PL

Gość RoobertLee
Jestem poyebem, nie zwracajcie na mnie uwagi 🖐️

Gość Pan Kiełbaska
haha, też to zauważyłem :D

Gość fw33
to prawda, zwłaszcza przed obcymi nie dadzą złego słowa powiedzieć

Gość co ma patologia do
kupna mieszkania?

Gość PRHopkins
Autor to idiota, mam wrażenie że to on jest z patologicznej rodziny.

Gość rot55
niby nic nie ma ale z całym szacunkiem jesli ktos jest jedynaczka i nie ma na mieszkanie to co rodzice robili całe zycie ? dawniej było o wiele łatwiej o pracę

Gość co ma patologia do
a ilu jest jedynaków z tzw. dobrych rodzin, którzy nie mają mieszkania lub samochodu? Dużo. Bez przesady.

Jak domyślam się autor jest jednym z tych, którzy bez tatusia nie byliby w stanie opłacić sobie podstawowych rachunków nie mówiąc o samodzielnym otwarciu firmy :)

autor to jakiś lamus.....ty znasz kogoś z patologicznej rodziny wogóle ?ja są wdzięczni?za co?piszesz bzdury i tyle

Gość Inikka
A może autor naoglądał się za dużo demotów i kwejków i ludziach wychowywanych w latach 80. :D

Gość Bo człowwiek z takiej
rodziny radzi sobie inaczej niż taki któremu kupiono mieszkanie i wszystko na tacy podano. Gdyby temu drugiemu odebrać dobra mu dane na tacy, to sam długo, lub wcale by ich nie zdobył samodzielnie. A ten pierwszy został przez życie nauczony tego,by wszystko zdobywac samemu. Czasy w których zyjemy w tej chwili sprzyjaja niestety spadkobiercom,ale czasy stale sie zmieniają i niczego nie należy byc pewnym.

Gość Bo człowwiek z takiej
rot55 Na kupno mieszkania dziecku mogą sobie pozwolić ludzie zamożni i nie jest to obowiązkiem rodziców by takimi ludzmi byli. Własne mieszkanie i 4letni samochód to dziś marzenie dla większości nie osiągalne. Statystyki o dochodach polaków,można oczywiście między bajki włożyć-wiadomo jak sie te statystyki robi-Niestety mamy do czynienia z kolejnym oszustwem. Trzymając sie natomiast faktów,trzeba sobie uświadomic, że zyjemy w bardzo biednym, źle rządzonym kraju, bez lepszych perspektyw na przyszłość(((

Gość filigramm
Coś w tym jest.W normalnych rodzinach dzieci nie doceniaja tego ,co mają.W patologicznych kochają ojca za to czasami przyjdzie do domu trzezwy ,wtedy okazuja mu wdziecznosc ,przymilaja sie do niego ,są szczesliwe co jakis dzien .W normalnych monotonia,brak mocnych wrażen ,dzieci przyzwyczajone do tego ,ze wszystko im sie nalezy.Taka huśwka emocji dobrze wpływa na stosunek do rodziców.

Gość kitihelloooo
pierdolicie jak potluczeni a no i sprawdzcie sobie co to znaczy patologia

Gość lmfnfo
a znacie pojecie wrodzona bezradnosc?

Gość fgdsgdfsgdfs
9 na 10 zaradnych, inteligentnych, dobrze wykształconych na mieszkanie będzie pracowało co najmniej 20 lat czyli przez najlepsze lata swojego życia będą dwa razy oglądać każdą złotówkę i będą zapierdzielać codziennie do pracy na umowę o dzieło, drąż żeby jej czasem nie stracili

Gość fgdsgdfsgdfs
więc pytanie: jaki rodzic funduje dziecku taki los?

Gość takie tam duperele nic więcej
W patologicznych rodzinach nie ma wdzięczności tylko WSPÓŁUZALEŻNIENIE od jakiejś formy patologii. Niech ręka Boska broni związać się z kimś takim :(

Gość ty maminsynku
Mi rodzice nie musza kupowac mieszkania patologu. Darmozjadzie ty czekajacy na gotowca.

a kupowali ci jedzenie? tzn czekałaś na gotowca jak darmozjad czy szłaś sobie coś sama znaleźć na podwórku?

autor to oszołom jakiś :) pomijam już pomysł , że jego zadniem do patologii kwalifikuje sie każdy rodzić , który nie kupi albo nie kupił dziecku mieszkania ,większej głupoty dawno nie czytałam :) Albo co to znaczy - rodzice mnie bili ? w jakim sensie bili - katowali ? znęcali sie fizycznie ? Czy - dostałam lanie za jakieś konkretne przewinienie ?:)

Gość vr grte
Ty patologu, zarcie a kupno mieszkania !!!Poyeb konkretny z ciebie. Takiego dzieciaka jak ty powinni wyskrobac pasozycie nieudany.

Gość ty maminsynku
ty darmozjadzie oszołomie, ojciec mi zawsze obiad stawiał w nagrodę za obrobienie jego pytonga od dziecka mnie uczyli że na wszystko trzeba sobie zapracować

Gość vr grte
Banda idiotow i poyebow w polsce :O

Gość vr grte
ludzie przez duże L mieszkają tylko w Izraelu

Gość vr grte
Taki Zyd nie zaklada poyebanych tematow, bo ma za duzo szmalcu i godnosci na to!!A wy polaczyny ? Rasistowska nedzo ??Ile razy mam ci mowic, ze wole byc Zydem( choc tepaku nie jestem ) niz polakiem. Co wy macie w tych lbach? Wszedzie z was polewaja, nikt was nie szanuje i smialo, pocisnij sobie anonimowy internauto, poobrazaj, bo twoja frustracja tylko tyle moze wykrzesac.