Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona_OO

Bolące jajniki.

Polecane posty

Gość zaniepokojona_OO

Witam.! Mam ostatnio trochę problemów z okresem i jajnikami. Ale zacznę od początku. Mianowicie-od samego początku miałam zawsze bolesne miesiączki (zwykle kończące się w szpitalu na zastrzyku). Teraz już mogę powiedziec, że się przyzwyczaiłam, ból trwa zwykle przez pierwsze dwa-trzy dni krwawienia. Niestety kilka miesięcy temu ok. tyg przed okresem zaczął bolec mnie lewy jajnik, myślałam, że to może w skutku 'minimalnego powiększenia' jak powiedziała mi moja pani ginekolog ale ostatnio jajniki (teraz już obydwa) bolą mnie praktycznie przez cały miesiąc i rozregulowały mi się okresy (w jednym miesiącu mam potem przez dwa miesiące nie mam i mniej więcej tak cały czas). Nie wiem co może byc przyczyną tego a czuję się coraz gorzej, np. podczas okresu mam problemu typu biegunka i wymioty, po okresie zwykle kłopoty z trawieniem, no i te bóle jajników. Myślę, że to nie przeziębienie jajników gdyż jednak staram się ubierac ciepło (wyznaję zasadę-nie musi byc modnie, aby ciepło i wygodnie ;]). Mam 20 lat, stałego partnera od 2 lat i zabezpieczamy się prezerwatywami a jak skończą się zapasy a mamy na siebie ochotę to stosunek przerywany, tabletek nie stosuję. Może powinnam zmienic ginekologa? Gdy byłam ostatnio to usłyszałam tylko, że 'powinno przejśc'. Proszę o pomoc co może byc przyczyną lub jak mogę zaradzic bólowi? Pozdrawiam.

Gość ktokolwiekcoswie
No właśnie takie jest to forum tylko pierdoły a jeżeli chodzi o poważne sprawy to niestety zły adres. Ja również nie pomogę bo ni na ten temat nie wiem .

Hmm może nasiaadówki spróbuj w aptece zapytaj i ja bym poszła do innego gina z tym bo to mogą byc różne przyczyny naprawdę

Gość bebe bebe bebe
lepiej zmień lekarza moja siostra dwa lata temu przez bolące jajniki wylądowała w szpitalu i ledwo ją uratowali