Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reeeem

Problem z wyglądem w znajomościech przez internet

Polecane posty

Gość reeeem

Więc zauważyłam że gdy spotykam się z kimś bez wysyłania zdjęcia przeważnie ta osoba chce się spotykać dalej. Reakcje są raczej miłe. Właściwie słyszę wiele komplementów więc na pewno okropna nie jestem Natomiast parę razy wysłałam swoje zdjęcie i faceci zamilkli. Takie mało wyraźne w sepii ale nie można powiedzieć że brzydkie, przynajmniej mi się tak wydawało. Wiem że jestem niefotogeniczna na dodatek zdjęcie niewyraźne ale żeby od razu mnie skreślali z tego powodu? Spodziewałam się że będa chcieli mnie poznać zobaczą że nie jestem jakaś brzydka i dadzą mi szansę. A tu klapa. Co jest z tymi facetami? Mam sobie zrobić sesje zjęciową w pełnym makijażu? No bez jaj, ci faceci z neta mają chyba jakiś wyśrubowane wymagania. Sama dostając słabe zdjęcie jestem gotowa dać szansę komuś kto może być po prostu niefotogeniczny. A oni spodziewają sie chyba kolejnej twarzy jak z okładki w dobrym świetle, makeupie itd.

Gość ja miałam odwrotnie:)
wysłałam facetowi ze 20 swoich zdjęc(bo cały czas chciał swieże zebym wysyłała),a w realu powiedział,ze mu się nie podobam,mimo ze zjęcia były wyraźne. on był wogóle jakis taki dziwny.

Gość PRHopkins
Pokaż to zdjęcia jak możesz. Ja też jestem bardzo nie fotogeniczny, a w życiu jestem przystojnym facetem i nie narzekam na brak zainteresowania. Sam jak patrze na swoje zdjęcia to aż mi się coś dzieje, dlatego nie wysyłam i tyle.

Gość onawi
ludzie naprawde pogupieli z tym internetem,nie wierze juz w szczesliwe zwiazki(za duzo pokus itd) moje malzenstwo rozpadlo sie przez internet...ludzie nie potrafia juz sie komunikowac ,jak jest jakis problem to nie rozwiazuja go tylko pocieszenia szukaja w necie.......sorry ze odbieglam od tematu

Gość reeeem
wcześniej też mi sie zdarzyło że jakiś facet wysłał mi fotkę a na żywo okazał się zupełni inny choć to było jego zdjęcie. To chyba sprawa tego że na zdjęciu nie widać mimiki, pozatym obiektyw zawsze trochę kłamie, spłaszcza rzeczywistość. Pocieszam się tylko że fotogeniczność nie ma nic wspólnego z urodą. Przyszło mi do głowy że wogóle ten pomysł z wymienianiem się zdjęciami jest głupi bo prawie zawsze efekt na żywo odbiega od tego co na fotce.