Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorcia11

pomocy

Polecane posty

Mój problem polega na tym, że nie wiem czy jestem w ciąży. Otóż kochałam się z moim narzeczonym w dni niepłodne z prezerwatywą, Potem miałam dni płodne to daliśmy sobie spokój z seksem ale zrobił mi palcówkę nie jestem do końca pewna czy miał czyste ręcę. Potem miałam dni niepłodne ale też nie uprawialiśmy seksu tylko palcówka wydaje mi się że umył ręcę i sobie nie dotykał. Potem dostałam okres, ale był mniej obfity niż zawsze. Nie wiem czy to spowodowane tym, że dostałąm okres 2 razy w miesiącu. Na początku miesiąca i na końcu. Po okresie nie robiliśmy nic, Dopiero 2 tygodnie po gdy miałam płodne nie współżyliśmy ale była placówka. Mój narzeczony miał czyste ręcę, ale podczas tego poleciała mi krew. A na następny dzień miałam brązowe plamy na majtkach. Jakby taka brązowa wydzielina. Następny okres mam dostać 24.02.2012. Strasznie się boję czy jestem w ciąży ? Co to wszystko znaczy ? Ta brązowa wydzielina ? Dodam, że zaczęłam zauważac że mam coraz większy brzuch.. ale wagę mam prawidłowa 54 kg na 160 cm wzrostu. Proszę o pilną odpowiedż

od tej palcówki niby w ciąży jesteś?idz do lekarza opowiedz mu tą smutną historie to ci powie.........

dziewczyno ile Ty masz lat? to, co opisujesz to problemy nastolatki. jesli chcesz uprawiac sex to sie troche poucz na temat tego, jak sie zachodzi w ciaze odpowiem - zeby sprawdzic czy ejstes w ciazy uzyj testu ciazowego z apteki

Gość papuga83
NAPEWNO JESTEŚ W CIĄZY TO PIERWSZE OBJAWY..ZACZNIJ KUPOWAĆ UBRANKA DLA DZIECKA

Gość lady bling bling
spokojnie poczekaj do 24:) w ciazy nie jestes, ale do ginekologa moglabys sie wybrac. plamienie miedzy okresami nie jest normalne. moze masz nadzerke? przy okazji mozesz poprosic o dobranie dla ciebie antykoncepcji. i glowa do gory:) to tylko glowa stwarza problemy:)