Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjdhcdch

problem ze szwagierką!POMOCY

Polecane posty

Gość jkjdhcdch

mam niemały problem ze szwagierką i ne wiem jak mam dotrzec do niej i moich teściów... byla taka sytuacja ze przez pewien okres musiałam z moim mężem i dziecmi mieszkać razem z nimi. Ona zarzuca mi że głodze własne dzieci, ne daje im jeść (niemowlęta), są zaniedbane itp wymysla straszne niestworzone rzeczy a tescie jej wierzą i tlumaczą "wiesz jak ona kocha dzieci" co byscie zrobili na moim miejscu?? dodam ze nie raz powiedzialam jej ze ma się nie wtrącać do moich dzieci ale niestety jeszcze gorzej na tym wyszłam bo zostałam obgadana wzdłuż i wszerz....

Gość jkjdhcdch
????

Gość jkjdhcdch
poprosze o pomoc to naprawde wazne

Gość MiłaMałaSłodka
Przestań się tym przejmować, to Twoje dzieci i dbasz o niej jak potrafisz, im więcej się będziesz przejmować tym więcej będą gadać, jak przestaniesz na to reagować to sobie po prostu odpuszczą. Wpuszczaj jednym uchem, drugim wypuszczaj, ja też mam teściową pizdę, przejmowałam się przez 6 lat tym co ona gada, byłam miła, ale teraz postanowiłam że pokaże piździe kto jest górą, nie spotykam się z nimi, nie jeżdżę do nich, nie rozmawiam, mam święty spokój. Oczywiście ona mnie straszy, że się obrazi, że źle na tym wyjdę, ale jak narazie to ona źle na tym wychodzi więc jej sprawa. Olej wszystkich i rób jak uważasz. Oczywiście mam nadzieję, że dzieci nie głodzisz :P

popieram wypowiedz MIŁA SlodkaMala...ja tez mam teściową ach lepiej nie mówić ,odkąd wyzwala mnie od suk, szmat itd a moje dziecko bachorem to ni chcę jej widziec w moim domu a ja też tam nie jeżdze ...tylko mój mąż od czasu do czasu pojedzie ale sam bo ja nie mam zamiaru po takich słowach spojrzeć na nią ...też się przejmowalam co powiedzą na mnie inni ludzie a teraz mam do tego inny stosunek niech mnie obgadują mnie od tego nie ubędzie i mam to gdzieś nie obchodzi mnie to co mówią na mnie bo jak pokażesz że się tym przejmujesz to dasz im satysfakcje i dalej będą obgadywać a tak to jak zobacza po tobie że masz to głeboką w d....to im się w końcu znudzi i dadzą spokój ci....

Gość cos chyba jest na rzeczy skor
o twoja szwagierka tak uwaza.radzilabym zapytac ja po czym tak sadzi.najgorszym rozwiazaniem jest obrazanie sie i robienie na zlosc...