Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca się.

Ani TYLKO kolega ani PARTNER- walentynki ? robic cos czy nie..

Polecane posty

Gość zastanawiająca się.

Mam nadzieje ze doradzicie bo zastanawiam sie ale sama nie moge wybrac. Od jakiekis 3 miesiecy laczy mnie z pewnym chlopakiem bliska relacja(nie uprawiamy seksu) ale robimy duzo innych rzeczy ktore sie robi z partnerem.Nie chodzimy ze soba..on nie chce sie angazowac w zwiazek a Ja stwierdzilam ze chyba z nim bym go nie chciala jednak. Staralismy sie dac spokoj no ale nam nie wychbodzi bo caly czas na cos do siebie ciagnie.Sczerze to mysle o tym aby juz powaznie dac spokoj i przejsc do tylko kolezenskich relacji bo to takie nie wiadomo co, a Ja lubie miec jasna sytuacjie.Zreszta gdyby to byl moj parer nie zastanawialabym sie nad tylko rzeczami sytacjami jaks ie zachowac, np teraz wlasnie;/ Zastanawiam sie czy chociaz zrobic mu jakas mini niespodzianke bez wielkiej szopki zeby to jednak cos milego w walentynki zrobic dla poprostu bliskiej osoby. Tylko mysle ze on ma to gdzies w sumie....eh

Gość Oprachhhha
Nic nie rób. On jest facetem, niech się wykaże, zawalczy czy coś... Jak nic nie zrobi, to jest tylko kolegą, nic z tego nie będzie.

Gość śliczny ten bukiet frezji
ja tez uwazam ze to facet powinien pomyśleć o kwiatku albo czekoladkach, lub jesli jesteście bardzo młodzi maskotce :)

Gość śliczny ten bukiet frezji
będzie ci głupio jeśli ty mu cos dasz a on nic. Inaczej to działa w drugą stronę, bo facet jesli podaruje kwiaty to będzie to miły gest.

Gość zastanawiająca się.
Wiem wiem, obie macie racje. Tylko Ja z natury jestem bardzo CIEPLĄ osoba i zazwyczaj mysle o innych lubie sprawiac komus przyjemnosc, ale dostac to w druga strone rowniez jest milo :(. Zapytalamgo czemu nie lubie walentynek bo powiedzial ze ma je w nosie i tak co roku i ze nie ma swojej walentnyki.Ok nie chodzimy se soba ale w sumie tak po "przyajcielsku " mozna by bylo postarac sie i milo to swieto spedzic na luzie.Tylko on z mojej oceny boi sie ze jak zaczniemy ze soba takie rzeczy spedzac,obchodzic to to juz sie z tego zwiazek zrobi nie wiadomo kiedy eh..;/

Gość frff
Co robicie Opowiedz

Gość zastanawiająca się.
CO robimy? W sumie prawie wszystko robimy, idziemy na zakupy ,czasem nie mowie ze zawsze, czasem cos Ja ugotuje czasem on cos tam zrobi(bardzo malo)zjemy razem,ogoladmay razem filmy, lezymy, romawiamy,spedzamy czas, trzymamy sie za reke, przytulamy, calujemy, dotykamy,wyglupiamy,inne rzeczy sobie daruje ... I jestesmy swoimi wspollokatorami dodam. Ja jestem kobieta potrzebuje czulosci, mam jakies slabszy czas obecnie lubie z nim spedzac czas ale ta relacja mnie dobija...ani tak ani siak .Sama przyjacielska relacja by mi wystarczyla ,przytulenie, chyba. On mi to daje ale oczywiscie dla niego to za malo. Wie ze sie z nim nie przespie bo dla mnie to rzecz swieta zwiazkowa. ... Jestem w jakiejs paskudnej kropce.. wczoraj niby mowil ze jest inaczej ze cos sie zmienilo i pytal..bo nie staram sie na niego nie patrzec i ze uciekam wzrokiem i nie daje mu sie normalnie pocalowac..eh..tylko jak mowie to czasem mam wrazenie ze faceci w oogle nie rozumieja kobiet..

Gość zastanawiająca się.
cos wiecej doradzicie?

Gość martittta
kup mu jakiś drobiazg i podaruj tylko wtedy jeśli on wcześniej coś ci podaruje... nie ma co być nadgorliwym...

Gość zdaniefaceta
Faceci nie rozumieją kobiet :D Jak moze sobie pomacać i byc może ma nadzieje, ze sobie pobzyka bez zadnych związków itp to na co Ty liczysz? szczera rozmowa na temat tego czego wy w ogole od sobie chcecie i albo wóz albo przewóz. Chyba ze lubisz niezobowiązujące zabawy :)

Gość ijfurhgurg
Jak facet sam nie wychodzi z inicjatywą to ja bym się nie wychylała. Może to wyglądać trochę nachalnie.

Gość zastanawiająca się.
No wiem wiem tez tak myslalam...ewentualnie cos miec na wszelki wypadek a tak dac spokoj bo to tylko przeciaganie takie tego ;/ Ja bym chciala albo woz albo przewoz ale zawsze jak sobie ukladam w myslach tekst ktory chce powiedziec to na zywo nie wychodzi;/.A jestem osoba z charakterem tylko tez dobra i uczuciową oczywiscie jak ktos mnie krzywdzi to wtedy nie wiadomo ze bez przesady. Ale nie chce tez wchodzic na jakas sciezke wojenna...bo mieszkamy ze soba lubimy sie. Co za szajs ok dzieki, postanowione, faceci pewnie sie nad takimi rzeczami nie zastanawiaja;/. Zastanawialam sie tez wlasnie dlatego nie aby liczac na cos...tylko tak zwyczajnie dla osoby ktoa sie lubi.Zreszta jestem kobieta z tzw. charakterkiem wiec drobne mile gesty raz na jakis czas nikomu nie zaszkodzily no ale on jest facetem tez mnie lubi wiec powinien cos zrobic

Gość zastanawiająca się.
Nachalne? eh...chcialabym na chwile przestan zeby nasze relacje ochlonely ale nie da sie mieszkamy ze soba,..a on nie umie wyposrodkowacNie chce wyjsc na taka ktora nie wie czego chce, tylko jesli mu powiem przestanmy, on nagnie ta granice do bolu bedzie mnie mijal z dziwna mina,nie bedzie sie odzywal bedziemy sie tak mijac i mieszkac obok siebie to jest nie do zniesienia, a jak bede dalej robic z nim to co robilam to bede czuc sie z tym zle, ze on nie widzi zeta relacja jest dla mnie bolesna i meczaca co nie znaczy ze nie daze go sympatia. Jesli nie che mu sie dac pocalowac to po dluzyszm czasie od sie taki wlasnie staje;/ nie do zniesienia, a Ja czuje ze to nie ma sensu chcialabym zostac na etapie przyjacielskim, wszystko jak bylo bez calowania dotykania itd. Przepraszam ze sie uzalamale czuje sie rozdarta wobec tego. ..i ta zima..

"Nic nie rób. On jest facetem, niech się wykaże, zawalczy czy coś... Jak nic nie zrobi, to jest tylko kolegą, nic z tego nie będzie. " Z ciebie nic nie będzie poza worem na spermę.