Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PSYCHOLKA7890

CZY KTOS Z WAS WYBIERA SIE NA POGRZEB MADZI????

Polecane posty

Gość mlmlmlkl'
a po co !ta szmata juz ja dawno zakopala biedne dziecko jak jej nie chciala to powinna je dawno oddac np dziadkom i dziecko dzis by zylo

Gość hajajaj
Przecież ten pseudokatolski motłoch ,tylko pójdzie ,albo przyjedzie, nie po to żeby zobaczyć pogrzeb Madzi, ale żeby zobaczyć jej matkę, obrzucić obelgami i może jeszcze kamieniami. Do tego zacofanego kołtuniarstwa nie dochodzi to, że był to nieszczęśliwy wypadek, tylko aby sie nakręcać, zniszczyć, zmiażdżyć i potępiać. W tym tygodniu bylo kilka wypadków (rodzice pijani głodzili dziecko, matka spaliła dziecko w piecu, mąż strzelając do lisa na swojej posesji ,zabil przy okazji strzelania z wiatrowki zone( tez był to nieszczęśliwy wypadek) i wiele innych nieszczęśliwych wypadków zdarzyło sie w tym roku-dlaczego akurat ten wypadek tak sumiennie śledzicie. Gówniarzeria zamiast być na zajeciach szkolnych ,to woli zostac w domu ,i pisać nikomu nie potrzebne posty w nakręcaniu sie. Uważam ze, matka Madzi nie powinna byc na jej pochówku ,i pokazywana na wasze gały. Powinna być tylko na ostatnim pożegnaniu dziecka ,które będzie tylko dla rodziny. I wszystko na ten temat! dokladnie! Popieram! troche chamujcie z wyzwiskami,bo to nie swiadczy o waszej spontanicznosci tylko o braku kultury i wychowania! Wstydzcie sie. Chociaz nie CHAMY nigdy sie nie wstydza!

Gość hajajaj
"a po co !ta szmata juz ja dawno zakopala biedne dziecko jak jej nie chciala to powinna je dawno oddac np dziadkom i dziecko dzis by zylo" nie wiem czy zrozumialas co mowili w telewizji ale ona koniec koncow powiedziala,ze Madzie kochala,ze przewijala,kapala tylko ona. To byl nieszczesliwy wypadek. Piszecie jakby ona to dziecko zamordowala. Tak sie martwisz o to jedno dziecko. Naprawde tyle dzieci ginie na swiecie. Tyle przepada bez sladu i nikogo to nie interesuje. macie pozywke,bo ludzie,ktorych naprawde interesowal los dziecka,a nie sensacja i chec wyladowania agresji to juz dawno temat odpuscili. Czasu cofnac sie nie da,mozna jedynie odpalic swieczke. A zeby isc na czyjs pogrzeb to juz jest wogole mega bezczelnosc! mozesz sie z ato dziecko w domu pomodlic,moze rodzina sobie nie zyczy tam obcych ludzi karmiacych sie cudza tragedia.

Gość wąglik
Ja jadę z misiem, kocykiem i flagą biało-czerwoną! Do Madziulki, na pogrzeb! To mój obywatelski obowiązek! A po pogrzebie idę z kamieniami pod więzienie i będę skandował hasła : " Morderczyni! Morderczyni!" Kto ze mną?

Gość KASIUMMMM
Ladzie opamiętajcie się.Nie macie własnego życia,codziennie giną dzieci.Myśle ze wypisują to berobotni nudziarze co nie wiedzą co z sobą zrobić z nudów,i wymyślają i drązą ten sam temat bez opamiętania.Tak naprawde dziewczyna może jest nie winna. Przez tą nagonke dziewczyna naprawde może sobie zrobić,i dopiero będziecie mieć o czym pisać,a wyrządzone zło wróci do Was,obłudne Polaczki.Dziewczyna jest niewinna,działała w szoku,niezdążyła racjonalnie pomyśleć.Jest tyle morderczyń,które zabiły z zimną krwią.Zabijali i chowali dzieci w beczkach-pięcioro dzieci zabiła matka z ojcem.Spaliła w piecu,co chwile są morderstwa z premedytacją,i nie ma nagonki.Utrzepili się Polaczki biednej dziewczyny,nie winnej.

Gość zatrzask
straż miejska i policja poradzą sobie błyskawicznie z zaprowadzeniem porządku na cmentarzu, wystarczy że rodzina bliższa i dalsza otrzyma identyfikatory i tylko oni wejdą na cmentarz a chętni wrażeń i pokrzywiwacze poczekają spokojnie za bramą cmentarza

Gość o kurdeee
To porwanie madzi bardzo mna wstrzasnelo od poczatku i od poczatku czulam ze cos nie tak jest z rodzicami malutkiej!!! zachowania matki nic nie tlumaczy nic zaden szok!!! ona zbeszczescila cialko swojej coreczki jak tak mozna?????? okej zdarzaja sie wypadki ale sama mam syna ma 3 latka i jakby mu sie cos stalo bieglabym po pomoc chocby naga!!!!!! nie wierze ze w jej sytuacji to byl wypadek! ona rzucila o prog Madzia i sie stalo jak sie stalo heh teraz nikt jej nie udowodni tego....ona sie nie przyzna a slyszeliscie o kobiecie co na slasku niedawno spalila noworodka w piecu? urodzila niby martwego...i co? wypuscili ja bo nie udowodnia czy bylo malenstwo martwe...

Gość dzika Afryka3333
czemu na Śląsku najwięcej takich wydarzeń???

Gość o kurdeee
sama jestem ze slaska i sie zastanawiam heh nie umiem tego ogarnac.....w uwadze pokazywali kobiete co 3 dniowego noworodka porzucila pod wycieraczke komus i byla ze swietochlowic...tez to slask...i tlumaczone bylo to bieda...no ale ....

Nikt by o tym już nie pamietał gdyby nie ta całą szopka z porwaniem. Ludzie się angażowali, współczuli i przeżywali razem z rodziną Madzi. to normalne że teraz daja upust temu wszystkiemu, bo czują sie rozczarowani i oszukani. "codziennie gina małe dzieci i nikogo to nie obchodzi" tylko dlatego że całą Polska tym żyla jeszcze te 2 tyg temu... dajcie sie ludziom wyładowac mają do tego prawo. tylko z umiarem.

Gość anielicaaaaaa
Każda śmierć jest tragiczna, ale nie wiemy ,i nigdy nie dowiemy się prawdy.Jak jest dziewczyna niewinna,jak to wszystko zobaczy co ludzie o niej wypisują po wyjsciu na wolność to nie wiem jak sobie z tym poradzi.Ja nie widze się na jej miejscu,wolałabym smierć niż życie w Kraju gdzie mam na każdym kroku wroga.Psychika ludzka jest nieodgadniona,jak upadło jej dziecko i zobaczyła że nie żyje to napewno nie potrafiła logicznie myśleć.A ta jej przyjaciółeczka 20-letnia bezrobotna matka dwójki dzieci z tego co wiem niezłe ziółko z niej.Po dyskotekach lata,zamiast się dziećmi zająć a wymyśla niestworzone rzeczy na matke Madzi,połowe to kłamstwa.Wszyscy na około się z niej śmieją,przyjaciólka fałszywa,wredna jakich mało.Pewnie jej męża zazdrosciła,bo naprawde fajny chłopak.

Gość hajajaj
"dajcie sie ludziom wyładowac mają do tego prawo." o ile wiem to prawo i zasady kultury sa jedne nie zaleznie od wszystkiego.

Gość hajajaj
"a slyszeliscie o kobiecie co na slasku niedawno spalila noworodka w piecu? urodzila niby martwego...i co? wypuscili ja bo nie udowodnia czy bylo malenstwo martwe..." ale caly czas jakies dziecko ginie. Slyszalam o piecu i to nie pierwszy raz. juz kiedys byla taka sytuacja. a wy dalej badzcie przeciwko aborcji;) lepiej zeby dzieciak w piecu splonal nie?

Gość hajajaj
"i tlumaczone bylo to bieda...no ale ...." co ale?? miala nasrac i dziecko nakarmic? Ludzie jestescie tak tepi,ze szkoda gadac. Nie przyjmujecie do wiadomosci wiele rzeczy. Potraficie tylko osadzac. Zawsze macie jakies ale.

Gość ellamozzarella
"czemu na Śląsku najwięcej takich wydarzeń???" Sprawa Madzi pod to zdanie nie podpada. Sosnowiec to Zagłębie a nie Śląsk.

Gość hajajaj
"pseudokatolski motłoch" jak ktos juz napisal jestescie i tyle dzieki Bogu(ktorego nosze w sobie) nie wierze w wasza chora religie. Zasciankowi,zacofani i najbardziej grzeszni ze wszystkich istot myslacych a tfuuuuu(na czele z waszymi ksiezami).

''wy potwory, obłudnicy, mohery i hieny cmentarne, zostawcie tę nieszczęśliwą kobietę w spokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przez was matka nie może iść na pogrzeb córeczki!!!!!!!!!!!!smażcie się w piekle obłudne bydlaki!!!!!!!!!!!!!'' K***wa! Na pogrzeb nie może iść z własnej winy! Przeżyła tragedię,ale nic, absolutnie nic nie usprawiedliwia tego w jaki sposób potraktowała ciało małej. Mówi, że ją kochała. To fajnie. Twoim zdaniem tak wyraża się miłość? Dlaczego nie wzywała pomocy? Czy nie wiem jak postąpiłabym w takiej sytuacji? Otóż wiem! Zaniósłabym swoje dziecko na rękach do szpitala choćby był mróz a ja nie miałabym butów,bo je kocham ponad wszystko! Tak zachowuje się normalny,kochający człowiek. Ludzie tak ją traktują,bo przez kilka ładnych dni kłamała. Wymyśliła plan, którego trzymała się bardzo długo. Przed kamerami płakała,błagała by porywacz oddał jej dziecko. Udawała pokrzywdzoną podczas gdy ciało jej dziecka leżało pod gruzami. Nic nie tłumaczy tego co zrobiła. Morderczynią jej nie nazwę, bo to był wypadek. Jedyne co można o niej powiedzieć to to, że jest dobrą aktorką. Możecie mnie krytykować, ale takie jest moje zdanie,do którego mam prawo.

Gość grafen
nie wygłupiajcie się z tym pójściem na pogrzeb, to nie jest Wasza rodzina ! a przynajmniej nie zabierajcie na ten pogrzeb dzieci , jeżeli idziesz to jako osoba dorosła i na własną odpowiedzialność ! a co zrobisz, gdy faktycznie krzykacze i krzykaczki zaczną rzucać zniczami i szkło będzie fruwać w powietrzu a potłuczone ogłamki szkła będą wpadać do oczu, do ust , będą poranione twarze i dlonie, wściekły tłum jest zdolny do wszystkiego a na cmentarzu pomiędzy nagrobkami ciasno jest i co zrobisz wtedy z dziećmi ? zostaną zadeptane i nawet się nie zorientujesz kiedy ? wszystkiego nie przewidzisz a może być jadka , więc po cholerę kusić los ?

Grafen,to było do mnie? Jeśli tak to gdzie napisałam ,że pójdę na pogrzeb? Jeszcze mi mózgu nie zlasowało. To rodzina powinna pożegnać dziecko a nie tłum obcych ludzi.

Gość mamuusssss
Co to wasza rodzina? na pogrzeb idzie najbliższa rodzina. Sensacji szukacie,cierpicie na brak zajęcia,nie wiedzą co z dupą zrobić na pogrzeb idą,niewiedziałam że tacy nienormalni ludzie istnieją,w głowie sie nie mieści.Madzi nie znali ,a zapierdzielają na pogrzeb,jak do swojej rodziny.

Gość dada789/'
JA IDE Z RODZINA MAMY JUZ WIENIEC DLA MADZI

Gość Cejrowski, miał juz swoje 15
i tylko kurva na tace dawać po minimum 10 zł, obesrańce.

Gość SMOQXSKJ90
im więcej nienawiści kierowanych w jej strone tym lepiej dla niej bedzie...o to jej chodzi. wie że potem bedzie taką biedulką....... pokrzywdzoną przez los .. zasponsorują jej mieszkanie za granicą..... znajdą prace ,podobnie bartkowi.... razem wyjadą a potem ich drogi sie rozejda ... i bedą ustawieni.....

Gość RYTUJMK,./';[]
Przeraża mnie ten napastliwy ton wiedzących lepiej... Nic nie zmieni faktu, że matka straciła dziecko, że ma prawo do jego pożegnania! Ale rzeczywiście zastanawiam się, czy dla dobra Swojego i pamięci Córeczki nie lepiej zostać w areszcie. Na tę smutną uroczystość przylezie wielu gapiów tylko po to, by się ponapawać sensacją, niestety. Przyjdą nie z potrzeby serca, by pożegnać Maleństwo, tylko by dać upust swoim frustracjom i poczuć się lepszymi. Tylko czy to o to chodzi? Kiedy czytam te agresywne wpisy, tych porządnych, co to zawsze wiedzą lepiej i nigdy nie postąpili źle i irracjonalnie, to ogarnia mnie jednocześnie smutek i przerażenie...

Gość RYNSZTOK ANKI
SĄDZE ZE WIELU LUDZI POJDZIE NA OSTATNIE POZEGNANIE MALEJ MAGDY- POJDA CI KTORZY JEJ SZUKALI, KTORZY DAWALI PIENIADZE NA OKUP DLA CI CO ROZWIESZALI PLAKATY, I KTORZY JE TAGZE ZA DARMO DRUKOWALI- JESLI BYLBYM KTORYMS Z GRUPY W/W OSOB TO KATARZYNA W BYLABY OSTATNIA OSOBA KTORA CHCIALBYM ZOBACZYC NA TYM POGRZEBIE.[ PLAKALA DO KAMER ODDAJCI MI DZIECKO PORYWACZE- SMIESZNE!!!

Gość GFJ980MKII
Następny odcinek żałosnej telenoweli trwa, scenariusz pisze główna gwiazda Katarzyna W. Udział pogrzebie to również kolejne bycie. A nam wmanewrowanym pozostaje...nic, bo dalej brak konkretów. ŻAŁOSNE

Gość TOMASZKA I PRZYJACIELE
Dajcie już spokój co sie stało to sie nieodstanie.Robicie sensacje bo matka pochodzi z patologicznej rodziny i działała w szoku nikt z was nie był w takiej sytuacji i nie wiecie jakbyście się zachowali i niema sieco zarzekać ze postąpilibyście inaczej robiła co zrobiła ale powinna mieć prawo pożegnać swoje dziecię należycie

Gość sakakkkkkkk
W styczniu w mojej rodzinie był tragiczny wypadek ,siostrzenica dwa latka połknęła leki nasenne ,walczyła o życie i zmarła.Wina matki że nie dopilnowała mam ją gnębić,mąz ma ją teraz opuścić w takim stanie?dziecka nie ma,nie żyje.Poprostu wypadek,nikt o tym nie pisze,też lekarze walczyli o życie,nikt sensacji nie robi.Jest żal,matka jest po próbie samobójczej. Niewiadomo jak jest z matką Madzi jeśli był to wypadek.Dajcie tej kobiecie żyć,bo dosyć przezyła.Nawet na pogrzeb nie może pujsć,bo modliszki będą.Szok.