Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek 85

kręci was facet w stringach?

Polecane posty

Gość jacek 85

dziewczyny?

Gość Sorceresssssssssssssssssss
no zalezy co ma pod

Gość jacek 85
no to jest tak ja z kobietą b biustonoszu, zobaczysz co jest pod jak go zdejmiesz:D ja mam całkiem sprawne 17 cm które ciezko utrzymać w spoczynku tymbardziej jak jestem w stringach

Gość toffix
nieeee :O:O

Gość Sorceresssssssssssssssssss
dupa mnie swedzi od waszego gadania

Gość jacek 85
dla mnie to nie jest powód do dumy a zdjęcie to żaden dokument bo nie wiesz czy jest moje jakbym bujał w obłokach to bym napisał 24cm a miedzy 15 a 20 cm to standard chyba

Gość cfjkfjkfuiue7
haha mnie to bawi a facet w japonkach wyglada jak ciota bez obrazy:p

Gość jacek 85
masz zaciasne stringi ?

Gość pitulinka
nie wazne co z przodu, jesli chodzi o stringi....ale dla mnie dupa faceta w stringach jest poprostu koszmarem.

Gość jacek 85
japonek nie nosze ale stringi założyłem kiedys do świata saun faceci za bardzo nie reagowali ale paniom z obsługi to szczeki opadału zerkały na mnie a pozniej z niedowierzaniem na siebie

Gość jacek 85
kurde Bers jeśli masz 49 lat i 17 penis jest dla ciebie nadzwyczaj duzy to gdzie ty sie wychowałeś? 17cm w zwodzie

Gość pitulinka
Wierze w to ze patrzyly z niedowierzaniem, i wierz mi ze to nie bylo z zachwytu....

Gość jacek 85
moze, to co w as kręci we facetach co podnieca? wielki penis?

Gość jacek 85
bear tak łapiesz za słówka? twoja kobiete podnieca twoj mózg? robi jej sie mokro ja o nim pomysli czy pokazujesz jej zdjecie rędgenowskie?

Gość jacek 85
i co to jest dla ciebie normalna kobieta?

Gość cfjkfjkfuiue7
Jacek penis nie jest najwazniejszy......liczy sie sztuka:D

Gość jacek 85
kolo poznac a poniecić to trochę różnica nie chce ci ublizac ale przeczytaj o co chodzi w dyskusji w pytaniu a potem cwaniakuj

Gość cfjkfjkfuiue7
w moim mezczyznie mnie wszystko pociaga:)

Gość cfjkfjkfuiue7
Jacek no raczej kobiet nie pociaga mezczyznaringaczach :D

Gość cfjkfjkfuiue7
mialo byc mezczyzna w stringaczach

Gość hetro
drogie panie spodnie stringi to jest strój męski dlaczego wszystko co męskie musi być babskie ? troche proponuje starożytnej histrori meskie damskie nie ma znaczenia zależy jaki ma sie wygląd kobieta w leginsach i stringach z wielką pupą wygląda strasznie koszmar tak samo faceci z wielkim brzuchem i zarośniętym tyłkiem po prostu kobiety czuja sie zagrozone że facet lepiej wygląda jak one bardziej sexi i krytka jest bardziej ze strony kobiet troche otyłych i brzydkich ja jeszcze sie nie spotkałem z krytyką ładnej kobiety które znam i wiedzą że chodze w stringach zawsze cos słysze od tych co mają jakieś tam kompleksy nie pokazuje sie w stringach publicznie bo nie chce słyszeć jakiś tam odzywek głupich ze strony kobiet które demonstrują swoją pupe z takim cellulitisem że można sobie żygnąc dbam o siebie i gole sie tam gdzie trzeba i mam gdzies opinie negatywne jak słysze cos takiego to już wiem jak taka kobieta wygląda nie musze ją widziec wiem o niej wszystko pozdro dla panienek co akceptują facetów którzy dbają o swój wyglad

Gość StringiMenLux
Witam, Faceci w stringach mogą wyglądać naprawdę wspaniale, na dodów tego zapraszam was do naszego profilu na facebook, https://www.facebook.com/StringiMenLux Bardzo prosze o polubienie i udostępnienie tej strony:) Dodatkowo możecie tam kupić odrazu interesujący was model Stringów, i to w bardzo dobrej cenie :) Pozdrawiam

Gość StringiMenLux
Witam, Faceci w stringach mogą wyglądać naprawdę wspaniale, na dodów tego zapraszam was do naszego profilu na facebook, https://www.facebook.com/StringiMenLux Bardzo prosze o polubienie i udostępnienie tej strony:) Dodatkowo możecie tam kupić odrazu interesujący was model Stringów, i to w bardzo dobrej cenie :) Pozdrawiam