Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimuskowa

mamy jakie są ceny ubranek w zarze,H&M,reserved?

Polecane posty

Gość mimuskowa

Tak mniej wiecej,daleko mam do tych siciówek ale teraz wraz z kolezanka wybieramy sie za wieksze zakupy no i nie wiem jakich cen sie spodziewac?Moze któras mama co czesciej bywa w tych sklepach podpowie mi ile kosztuja mniej wicej bluzki,legginsy,czapki itp na dziewczynkę 5 lat?

Gość mama 5 latkii
H&M różnie koszulki kupisz za 25-39 zł Tuniki i bluzki po 59-79 leginsy 30-40 zł czapki to nie wiem nie nie patrzyłam Zara bluzki po 59-99 zł, ale koszulki za 39 się już kupi. Leginsy 30-50 zł reserved bluzki od 15 już można dostać do 60, leginsy około 19-40. Jakbym miala ustawić od najtańszego do najdroższego to najtańszy reserved potem HM a na koniec Zara która dla mnie jest drogim sklepem.

Gość mimuskowa
dzieki dziewczyny,niestety w mojej mieścinie nie ma tych sklepów wic jestem tam baaardzo rzadko.Powiedzcie mi czy reserved ma internetowy sklep?

Gość mimuskowa
w takim razie faktycznie zara za droga,planuje wziaśc max 300 zł więc wybiorę chyba reserved i h&m.

Gość pisze się wziac
czas się wrócić do podstawowki

Gość mimuskowa
ok sory za błąd

Gość dddddd
W Zarze wysokie, w H&M niewysokie i jakość dość dobra, w Reserved niewysokie ale jakość gorsza niż w H&M.

Gość mimuskowa
dzieki raz jeszcze,jak patrzyłam w reserved to sporo rzeczy mi sie podobało ale jak patrzyłam na dostepnosc -galeria krakowska - to malo co dostepne.

Gość mama 5 latkii
Reserved niestety nie wszystkie rzeczy ma dobre. Można trafić na coś super w dobrej cenie ale można trafić na szmatę. Ze smykiem podobnie. Kupilam córce bluzkę. Droga nie byla okolo 30 zł. Zalozyła ją raz i bluzka wygląda jakby się poprzecierała. Dalam do prania w 40 stopniach zgodnie z metką no i niestety do niczego się już nie nadaje. Rozleciała się w drobny mak. Po praniu wyglada jak pajęczynka. Natomiast kupiłam mldoszemu dziecku body w smyku i są na prawdę dobrej jakości a kosztowały bardzo niewiele. Mimo wszystko smyk nie jest moim ulubionym sklepem. Większosć rzeczy ma w zawyżonych cenach. Mozesz jeszcze popatrzeć na 5,10,15. Czasem można coś tam utrafić za śmieszne pieniądze. W galerii krakowskiej jest 5,10,15. Zara ma dobre ciuchy, ale jak dla mnie bardzo drogie, natomiast HM też mi się wydaje ze ostatnio podniósł ceny, ale nadal się opłaca tam kupować. Mozesz też wstąpić do mothercare (też jest w krakowskiej) bo ubranka droższe ale jakość rewelacyjna no i zobacz też ciuszki z TK Maxx (Bonarka) Ceny sa dosyć przystępne a ubranka śliczne.

Gość mama 5 latkii
A zapomniałam jeszcze o C&A też jest w Krakowskiej. Ceny są całkiem ok a i jakość nie najgorsza. Mają śliczne spodnie rurki dla 5 latek. Kupilam dla swojej córki i jestem bardzo zadowolona bo fajnie się noszą, nie uciskają, ładnie wyglądają i świetnie piorą.

Gość mama 5 latkii
A jak już się wybierasz do Krakowa to koniecznie zajrzyj do TESCO. Ubrania cherokee i ff są na prawde dobre gatunkowo i niezbyt drogie. Czasem można znaleźć coś ładnego, szczególnie jeśli lubicie ciuszki z bohaterami topowych bajek dla dzieci (swinka peppa, myszka minnie, dora itd)

Gość dziewczynusiaMoja
tak... ciuszki w marketach sa czasem naprawde super , po kilka par pakowane ... a jakies swetereczki sukieneczki wyjsciowe ; to np w HM reserved i C&A :) to wszystko jest takie piekne, ale jakby kupic i to i to i tamto to wyplaty nie starczyloby.. takze na codzien najlepiej jak kolezanka wyzej pisala,

Ceny sa ok:) jak dla mnie reserved ma lepsze jakoscioo niz H&M co kto trafi ale bardziej sie nacielam na H&M . Chociaz i tak lubie oba sklepy . Zara zawsze ma najdrosze a jakosc roznie(pracowalam wiec wiem) ale jeszcze mozesz upolowac na wyprzedazach bo jeszcze sa:)

Gość mimuskowa
dzikeuje dziewczyny,zapomniałam wlasnie o C&A,tez tam wejde,cjhociaz przyznam ze jeszcze nic tam nie kupowalam,cherokeei F&F znam i lubie chociaz nieraz mnie przerazaja tam ceny jak nie ma promocji,pamietam na wiosne spodenki krótkie jeansowe 79 z !

Gość nnghjgjgtu
mama 5 latki a za ile te rurki kupilas jesli mozna wiedziec?

Gość mama 5 latkii
Nie pamiętam ale chyba jakoś 49 zł albo 39. Fajne są. Ciężko mi kupić na małą fajne spodnie bo albo są za wielkie w pupie albo za ciasne w udach i łydkach a te są jak na nią uszyte.

Gość nnghjgjgtu
ajaki rozmiar nosi?Moja ma 116-122 ale wiekszosc jest za duza z pasie i biodrach,moja jest jak osa.

Gość mama 5 latkii
110 lub 116. W pasie też dużo ubrań jest za duża, ale te spodnie mają regulację gumki na guziczki bo np dresów to jej nie mogę kupić, wszystkie spadają jak nie mają troczków dobrych do ściągania tylko takie na ozdobę.