Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bikula

Robi ktoś wyprzedaż szafy? rozm 36/S

Polecane posty

Gość bikula

Bo tak patrze na paki na allegro to na 10 ciuchów podoba mi się 1 góra 2 to nie opłaca mi się kupować całych zestawów, może ktoś ma jeszcze nie wystawione i można sobie wybrać co się podoba? Chętnie obejrzę i się dogadam :)

Gość fgfhfgjhj
bo wiadomo ze sprzedają jakies byle co w czym sami by sie wstydzli wyjsc na ulice a tylko zalega w szafie

Gość gytryy
ja mam sporo takich rzeczy, bo juz mi sie w szafie nie mieszczą:D moge porobic foty...ale nie wiem czy Ci sie spodobają i ile masz lat, bo to głownie w stylu młodzieżowym (kolory i fasony)

Gość petka177
a co konkretnie chcesz kupic? ja mam buty na zbyciu ale rozmiar 40 :D pewnie 36 ma mniejsza stope :P

Gość legalne legisny
ja chetnie sprzedam leginsy rozmiar S ala latex załozone 2-3 razy w idealnym stanie za 15zł

Gość bikula
Mam 25 lat, ubieram się różnie więc przyda mi się w szafie i coś kolorowego na spacery i coś wyjściowego. W sumie nie szukam niczego konkretnego, tak po prostu ostatnio zgadałam się z dziewczyną która nie sprzedała zestawu i zgodziła się na wybranie sobie to kupiłam spodnie firmowe,jeansową sukienkę i top.. i tak właśnie szukam takich ciekawych różność, raczej odpadają koszulki zwykle bo mam tego pełno, bardziej coś coś no ciekawego co po prostu się znudziło

oczywiście...specjalnie wrzucę dla Ciebie zaraz 100 zdjęć z szafy tylko po to żebyś mogła sobie obejrzeć pogrymasić i ewentualnie kupić 1 szmatę za 10 zł 🖐️ :classic_cool: 🖐️

Gość bikula
dlaczego zaraz pogrymasić? tamta dziewczyna wystawiła 50 ciuchów za 150zł i nie było chętnych, ja kupiłam 3 za 60zł bo reszta po prostu na nic mi była, pozostałe mogła sobie dalej wystawiać, a po co miała płacić kilka razy za aukcję? specjalnie nikt mi zdjęć nie musi robić ale wiele dziewczyn ma je już gdzieś wrzucone, albo może ma już aukcję na którą nie ma zainteresowanych i są chętne sprzedać na sztuki jednak :P Złota rada : jak nie jesteś zainteresowana tematem to się po prostu nie wypowiadaj 🖐️

Gość bikula
Aha no i rozmiar butów mam 37

Gość bikula
up