Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantyczka23

Jaki makijaż pasuje do szatynki o niebieskich oczach ?

Polecane posty

Gość romantyczka23

witam, Jaki makijaż pasuje do szatynki o niebieskich oczach ? Mam wlosy kolory śreni brąz wpadający w kasztanowy, i jasno niebieskie oczy.Nie umiem okreslic jaki mam typ urody,chyba lato.Moja cera jest jasna.Prosze o pomoc jakie ubrania pasuja do mnie, i jaki makjaż. Zzawyczaj uzywam turkusowych cieni, ale chyba przy niebieskich to nie pasuje

Na pewno naturalny, taki żeby pokazywał same zalety.

Gość romantyczka23
no bardzo bym chciala robic sobie naturalny makijaż, ale niestety musze wybierac podklady kryjąco-matujące gdyz mam od czasu sporadyczne wypryski. Nie mam tradziku ale wyciskanie sprwia ze skóra gorzej wyglada niż przed oczyszczaniem. Mam taki nawyk jak tylko zobacze na twarzy jakas krosteczke to ja rozdrapuje albo wyciskam i pogarszam sobie sprawe ;/ wiem ze nie mozna dotykac rekami twarzy tym bardziej wyciskac ale po prostu nie umiem tego sie pozbyc. Staram sie uzywac najjasniejszych odcieni zazwyczaj ivory light i jeszcze ten podklad wydaje mi sie za ciemny dla mojej karnacji a jakie cienie powinnam uzywac do niebieskich oczu? zeby odwrócic uwage od niedoskonałosci

Gość mamatyty
wiesz, to estia dobrze dobranych kolorów i cieni oraz sprawności ręki:> najlepiej próbować. Bez przesady. Nie szalej bys nie wygladała jak choinka. Kup dobre kosmetyki. Ja osobiscie polecam marke artdeco. To marka z wyższej półki ale warta swojej ceny. Co do makijażu to szukaj, poszukaj filmików z dziewczynami na youtube to prawdziwe specjalistki:>