Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkjhkjhvcdz

przemoc i zastraszanie

Polecane posty

Gość kjkjhkjhvcdz

Witam wszystkich serdecznie, moje pytanie związane jest z zastraszaniem i przemoca fizyczną jak i psychiczną. Otóż mój chłopak ogólnie jest miłym i ciepłym człowiekiem - znamy sie juz ponad 3 lata. Jednak kiedy tylko sie zdenerwuje robi sie potwornie agresywny - krzyczy, wyzywa, bije w twarz i ciągnie za włosy. Grozi że zrobi mi krzywdę itp... Boje się go wtedy jednak kiedy przemysli co zrobil przeprasza - do nastepnego razu... prawda jest jednak taka ze ludzie uwazaja go za milego i sympatycznego czlowieka... Co robic - wieli pieknych chwil przezylismy i wiem ze ja go kocham dlatego tak mi z tym ciezko...

Gość MiłaMałaSłodka
Uciekaj od niego jak najdalej, oni zawsze obiecują że się zmienią przepraszają, a potem nie będziesz miała ucieczki. Uciekaj najszybciej jak możesz to będziesz żałować

Gość kjkjhkjhvcdz
próbowalam juz tego ale on wtedy byl jeszcze bardziej agresywny... przez 2 dni nie wychodzilam z domu bo on stal non stop pod klatka albo pod drzwiami... pisał dzwonił i grozil ze bede tego gorzko zalowac... to wszystko nie jest takie proste

Gość kjkjhkjhvcdz
ja 28 on 29

Gość MiłaMałaSłodka
Ty nie czekaj, tylko zrób coś z tym.Zastraszanie i przemoc są karalne, idź na policję załóż sprawę o zakaz zbliżania się.Nie daj się zastraszyć.Wolisz całe życie żyć z nim ze strachu? Zrób coś bo się wykończysz albo co gorsza on Ci zrobi krzywdę :(. Jestem z Tobą, trzymaj się :)

Gość kjkjhkjhvcdz
Dziekuję wam za wsparcie - dojrzewam do tej decyzji i coraz cześciej mysle o tak radykalnych krokach jak policja choc to nie bedzie łatwe bo zarowno on jak i ja mamy tam wielu wspolnych znajomych co komplikuje sprawe.... Czuje sie z tym wszystkim fatalnie, ogarnia mnie strach i lek...

Gość kjkjhkjhvcdz
Kiedy jest dobrze to jest cudownym człowiekiem, a kiedy tylko cos nie pojdzie po jego mysli lub jest zły to zaczyna się horror, ktory rozgrywa sie w 4 ścianach...

Gość dsvfdsvfdf
nagraj z ukrycia co sie dzieje. zostaw gdzies kamerke albo dyktafon

Gość MiłaMałaSłodka
To nieważne, że macie wspólnych znajomych w policji. Ważne, żebyś była bezpieczna bo masz do tego prawo :).