Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrypa25

Czy to mozliwe????

Polecane posty

Gość chrypa25

Witam wszystkich:-) Bardzo prosilabym o porade bo sama juz bie wiem co myslec... Czy jestem w ciazy czy nie.... Na poczatek chce powiedziec ze od dwoch lat ponad mam zastopowane jajowody i lekarz stwierdzil ze nie moge miec dzidzi w normalny sposob. Mimo laparo wciaz sie staramy i nic....ale ostatnio dzieje sie ze mna cos dziwnego czego wczesniej nie doswiadczylam tzn. Miesiaczke dostalam 14 dni przed spodziewanym terminem, od krotkiego czasu bola mnie piersi(mimo ze okresu juz nie ma) i mam mdlosci.... Szczerze mowiac nie chce mi sie wierzyc ze jestem w ciazy bo lekarze dali swoja opinie ze tylko przez in vitro mozemy miec dzidziusia ale mimo to nadzieje mam:-) Prosze o odp moze ktos juz byl w takiej sytuacji lub wie cos na ten temat... Z gory dziekuje

Gość mlk
różne cuda się zdarzały więc wszystko jest możliwe. zrób test albo beta hcg to rozwiejesz swoje wątpliwości.

Gość chrypa25
Dziekuje za odp. Choc nie wiem czy na test nie jest za wczesnie ale mimo to dziekuje za szybka odpowiedz:-) :-) :-)

Zrób test i pochwal się dodatnim wynikiem :) Dobrze będzie mieć świadomość, że zdarzają się takie cuda :)

Gość chrypa25
Poczekam jak otworza apteke i skocze Po niego:-) mam tylko nadzieje że nie jest zbyt wczesnie i wyjdzie pozytywny tak bardzo bym chciala:-) choc boje sie rozczarowania,Po tym co od lekarzy uslyszalam:-( ale napewno sie pochwale...oby wyszedl dodatni ehh...:-)

Gość chrypa25
Dziękuje:-) Najgorsze jest to czekanie, bo od 15h apteka otwarta chyba wykorkuje ze zdenerwowania....

Gość mlk
bardziej wiarygodny byłby test z krwi -beta hcg -w laboratorium możesz zrobić.

Gość Mama Nasturcja
co to za dziwne apteki ze od 15-stej, strajkuja znowu czy co :-) powodzenia!!!!

Gość chrypa25
Wiem że z krwi jest wiarygodniejszy ale mieszkam za granica i tu obojetne jaka wizyta u lekarza to z terminem i trzeba czekac:-( to samo tyczy sie aptek jest przerwa obiadowa tak zwana i trwa od12-15 :-( apteki,lekarze,sklepy procz marketow i hipermarketow....chore ale z czasem idzie sie przyzwyczaic:-) Pozdrawiam

Gość xyzzzzzzzzzz
Powodzenia :) Pochwal się wynikiem :)

Chrypa25, ja też czekam na Twój wynik, mam nadzieję, że wrócisz i napiszesz nam co wyszło :)

Gość fghjk,ljhytrxdf
Skoro uważasz, że za wcześnie na test, to na odczuwanie mdłości chyba tak samo. Nie nakręcaj się, tylko obserwuj inne objawy, bo te mdłości to mogą przyjść, a nie muszą dopiero później. Obserwuj czy nie chodzisz częściej siku i czy ci się sutki nie powiększyły i nie ściemniały. Ale objawów może też nie być żadnych. A ja jestem najlepszym dowodem na to, że lekarze bardzo słabo znają sferę życia płodowego i nawet najlepsi specjaliści nie są w stanie z całą pewnością powiedzieć, że kobieta nie zajdzie bądź nie utrzyma ciąży. Tak więc trzymam kciuki.

Gość chrypa25
Wiec tak moje drogie jestem juz Po tesciku i szalu nie ma wynik negatywny:-( choc spodziewalam sie tego bo slowa mojego lekarza tkwia mi glowie....jednak mimo to jutro chce zrobic termin na badanie krwi i upewnic sie. Nie nakrecam sie wogole z tego wzgledu ze na 8marca mamy termin w centrum gdzie przeprowadza sie in vitro i upewniona przez lekarzy wiem ze to szansa dla mnie w moim przypadku oczywiscie. Problem w tym ze to co sie ze mna dzieje jest nie normalne bo znam swoj organizm i tak mialam przed 6 latami wstecz gdy zaszlam Po raz pierwszy i ostatni w ciaze. Dlatego jestem rozbita i chcialabym sie upewnic co jest tego przyczyna. Dodam ze od wczoraj jak nie normalna "latam" do toalety co 2-3 h,do tego piersi bola mnie i Sa powiekszone. Ja chyba zwariuje:-(

Gość Mama Nasturcja
szkoda, ale moja droga ja Ci życzę wszystkiego najlepszego i tego żebyś urodziła upragnione dziecko

Gość chrypa25
Dziekuje bardzo:-) Chyba pierwszy raz chce tego bobaska jak nic innego wczesniej. Przykro że sie slucha że matki morduja lub wyrzucaja dzieci do smietnikow,gdy obok sa osoby ktore by chcialy miec dziecko i obdarzyc je miloscia..... Mam nadzieje ze mi sie poszczesci i otrzymam ten dlugooo oczekiwany skarb. A moze juz mi sie poszczescilo tylko tyle ze zbyt wczesnie na test:-)

Gość fghjk,ljhytrxdf
Chrypa, ja miałam takie same objawy jak Ty i też lekarze mi powiedzieli, że niemożliwe jest abym zaszłą w ciąże, z powodu hormonów i dziś moje dziecko ma 9 miesięcy :) Powodzenia! :)

Gość chrypa25
Jejciu jak milo to slyszec ze zdarzaja sie jednak mimo katastrofalnej diagnozy takie sytuacje:-) Gratuluje Ci i zdrowia dla malenstwa zycze:-)