Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olcia;)

Sluz????wazne!

Polecane posty

cześć, jaki powinien być śluz tydzień przed terminem miesiączki? okres mam dostać 20-lutego, staramy się z mężem o dzidziusia, dziś zauważyłam u ciebie biało-zółty klejący się śluz...czy mogę mieć nadzieje na ciążę????z góry dziękuję i pozdrawiam!

Gość 29-latka ...
ja okres powinnam dostać 2 tygodnie temu i nadal go nie ma. Przed okresem jakoś śluzu u siebie nie obserwowałam, teraz jest go sporo, nie wiem co o tym myśleć ale jutro robię test

może dzidziuś będzie?Pewnie byś się cieszyła:)to daj mi znać co i jak:)jak wyszedł teścik:)?

Miał ktoś może podobnie do mnie?piszcie proszę o opinie te panie które są teraz w początkach ciąży:)

Gość no coz...........
sluz przed okresem jest wlasnie gesty i kleisty, nigdy tak nie mialas?

Gość edusia_88
nie wiem jak to jest u ciebie ale u mnie było tak ze dwa dni po stosunku w którym doszło do zapłodnieni śluz miałam biały lekko wodnisty , w skrócie czułam się cały czas mokra w tej okolicy a to miały być jeszcze niby dni płodne, czyli jak doszło do zapłodnienia to od razu mój śluz ten który jest w dni płodne zmienił się na śluz biały taki jak opisywałam wyżej.pozdro

Hej:) Edusia mówisz,że taki miałaś po zapłodnieniu? Ja się już staram 11 cykli i nie wychodzi.A właśnie w tym miesiącu po owulacji jakieś 2 dni lało się ze mnie normalnie...biały i rzadki śluz.Nigdy nie miałam takiego śluzu.Zawsze po dniach płodnych od razu miałam biały i gęsty.Może tym razem się uda...

Gość edusia_88
a ile dni minęło od stosunku? kiedy masz mieć okres? ja robiłam test ciążowy 9 dni po stosunku i wyszły dwie krechy :)a dwa dni później powtórzyłam test i były już dwie mocniejsze krechy a byłam wtedy ok tydzień przed okresem,dodatkowo 5 dni po stosunku czułam kłucie w prawym jajniku to był moment zagnieżdzenia :D

Gość edusia_88
no to spokojnie poczekaj na @ i zrób 20 rano test ciążowy , powinien wyjść jak najbardziej prawidłowo . pozdrawiam

Pierwszy raz slysze zeby jajnik bolal w momencie zagniezdzenia.. No ale o dziecko dopiero sie staram i jestem zielona w tym temacie :P Mam nadzieje ze nasze starania przyniosa wkoncu efekty :D

Pierwszy raz slysze zeby jajnik bolal w momencie zagniezdzenia.. No ale o dziecko dopiero sie staram i jestem zielona w tym temacie :P Mam nadzieje ze nasze starania przyniosa wkoncu efekty :D

Gość a ja mam inaczejjjjjjjjjjjjjjj
u mnie pustynia, pierwszy raz tak mam, w poprzednim cyklu ciągle była świeca robiona :) bo to podobno może w niektorych przypadkach pomóc plemniczkom przedostać się tam gdzie trzeba, a w tym miesiącu sucho cały cykl... nie wiem co mam o tym sądzić? czyżby cykl bezowulacyjny? w ciąży najprawdopodobniej nie jestem bo 4 dni temu robiłam test i wyszedł negatywny

Nadzieje na ciążę możesz mieć zawsze, powodzenia! Jeśli na zaszłaś, to może określaj sobie dokładnie dni płodne i tylko wtedy współżyjcie? u mnie się afrodyta sprawdziła