Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MARYSKA23

nudzi mi się co robić?

Polecane posty

mam dzisiaj straszne nudy co mam robić może ktoś zna jakąś fajną strone.nic mi się nie chce DEPRECHA :(

Gość sdffddfsfdfds
jak ja mam kryzys, to lubię chodzić po sklepach i przymierzać buty. Czasem jak nikt nie patrzy, wkładam buty tego, który też chce coś kupić i swoje stare obuwie zostawia na chwilę obok. Ja ten moment wykorzystuję, zakładam i czuję obłędny dreszczyk emocji.

heh dzięki:)to z butami nie za bardzo bo jest zimno i nie wyjde z domu ale jakiś sposób to jest:)

Gość sdffddfsfdfds
proszę bardzo. Czasami sąsiedzi zostawiają obuwie pod drzwiami - tak Ci piszę, bo wtedy nie trzeba wychodzić z domu. Przejdź się po korytarzu... :D

Gość lamka4
inteligentni ludzie sie nie nudza, znajdzo sobie jakies zaintersowanie.

Gość sdffddfsfdfds
lubię dotykać obcych butów. Najbardziej chyba lubię zamszowe, ten materiał jest taki milutki, jak futro myszy. Ale nie pogardzę też atłasowymi lub takimi z cekinami.

Gość sdffddfsfdfds
tak, to dobry pomysł, najlepiej obcasem kozaka :) Tylko umyj wcześniej :)

Gość maturks4
Tylko płytcy i puści ludzie się nudzą we własnym towarzystwie Nie myślałaś, że można się czegoś nauczyć?

skoro mi się nic nie chce to na pewno nie będę się uczyć.już mam zajęcie zaraz się biore za oglądanie filmu,panowie dziękuje za cenne rady:)

Gość rwwq222321412
Skoro Ci się nudzi to zajrzyj tutaj: http://www.tojedobre.pl/ Ja zawsze tam zaglądam, gdy nie mam co robić. Zasiadam przed komputerem i przez kilka godzin oglądam różne obrazki :P Są tak śmieszne i ciekawe, że nie sposób się oderwać :)