Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Masz coś z głową dziewczyno? Podajesz o sobie mnóstwo informacji i wklejasz usg z nazwiskiem na publicznym forum. Zastanów się co ty wyprawiasz.

Gość PsILoveYou.
to nieodpowiedzialne.

Gość ja nie wierzęęęęęę
że można być tak upośledzonym i wklejać wszystkie dane na kafe :O portal społecznościowy to co innego, tam można ustawić preferencje prywatności, a tu siedzą miliony anonimowych psychopatów!

Gość Marrrtyna
Taka jest w Polsce opieka nad osobami niepełnosprawnymi. Upośledzona umysłowo dziewczyna ma nieograniczony dostęp do komputera, a że chce się pochwalić ciążą, robi to nie myśląc o konsekwencjach. Osoby chore nie są ich przecież świadome.

Niekoniecznie to musi być jej imię i nazwisko. Na moim USG w tym miejscu widnieje imię i naziwsko mojego lekarza.

Gość dla mnie remiza czy szkola to
chore to bylyby ososby,ktore chciialyby wykorzystac to,ze jest nazwisko.dajcie juz spokoj

Gość Marrrtyna
Nie wstydź się, choroba to nic złego.

Gość Marrrtyna
I dlatego cieszę się, że wprowadzają zawód asystenta niepełnosprawnych, tak dłużej nie może być.

Gość mimitkala
Marrrtyna - zdaje się że to ty uciekłaś z zakladu zamkniętego. Sorry, ale jesteś na forum "...wychowanie dzieci ". Nie mów mi że jesteś matką, bo za taką matkę to ja bym podziękowała. Jeśli masz to współczuje dzieciakom.

Gość Marrrtyna
Już wiem, do którego ZSZ chodzisz, wystarczyło tylko pogooglać. Poproszę, by zwrócili na Ciebie większą uwagę. A komentujące mamy proszę o zrozumienie, nie znacie specyfiki pracy z osobami upośledzonymi, więc nie burzcie się. O swoje dzieci nie dbacie, by nie uległy cyberprzemocy? Chyba że nie, to brak słów.

Gość zmieniaj do woli
nie no porażka z tobą chyba masz cos z głową-przysięgam albo wypisujesz ze po pierwszym bzykanku z jakims fajfusem zaszłas w ciaze teraz podajesz zdjecie ze swoim nazwiskiem czy twoi rodzice wiedzą co ty wyprawiasz i jaka jestes nie odpowiedzialna? naprawde powinnas sie zatroszczyc raczej o alimenty a nie siedziec necie

Gość majty ma fajne
foty ma tez zajebiajszcze na fb :)

Gość zmieniaj do woli
no fakt juz sie teraz nie dziwie temu chłopu ze poruszał d.... i zostawił wyglada na łatwą

Gość wygląda na blachare
i tapeciare

Niby po czym stwierdzasz, ze wyglada na latwa? Zgadzam sie, ze nie powinna ujawniac danych, ale trzeba miec cos nie tak z glowa, zeby po wygladzie normalnej dziewczyny stwierdzac , ze jest jakas puszczalska.

Gość no taki prosty klucz
jak się dziewczyna chwali zdjęciami na których widać jej majty jak na dłoni no to raczej do cnotliwych nie należy co? i tych zdjeć tam jest cała seria wszystkie w tym samym stylu

Chyba patrzycie nie na ten profil , co trzeba, bo ja zadnych golych dup nie widze.

Gość no taki prosty klucz
na jednym sobie w majtach grzebie, no spoko :)

Gość tracerr
a moze ty nie na ten co trzeba :) gołych dup nie ma wprawdzie tam. Jeszcze :)