Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakochanaArtystka21

Prezent na Walentynki dla NIEGO

Polecane posty

Gość ZakochanaArtystka21

Hej, spotykamy się pół roku, wszystko idzie w dobrym kierunku... Jest nam ze sobą świetnie itd. Nie obchodziłam nigdy Walentynek. Dla mnie to nic takiego, dopiero terasz zaczyna do mnie docierać, ze jednak chciałabym uczcić ten dzień. Widzimy się jutro i szczerze... nie stać mnie na jakiś prezencik. Pomyślałam, że zrobię śliczną karteczkę, napiszę jakiś wierszyk, mimo, ze kocham, to jednak tego nie napiszę. I upiekę muffinki , narysuję zabarwionym na czerwono lukrem serduszka na wierzchu.. Co myślicie? Macie jakieś pomysły?

Gość oooooodqwf
muffinki to fajny pomysl :) a moze sex przy swecach.. a po zabawie jakas dobra pizza?:)

Gość ZakochanaArtystka21
z tym seksem przy świecach to naprawdę dobry pomysł:) ale niestety nie będziemy mieć miejscówki na to :) chyba że w samochodzie jak ostatnio, z przodu na jego kierowniczym stanowisku , to było MEGA ! :D za pizzą nie przepadam, zdrowo się odżywiam. Ale ogólnie ŚWIECE bardzo przypadły mi do gustu- innym razem:)

"narysuję zabarwionym na czerwono lukrem serduszka na wierzchu.. " A nie pomyśli że jesteś banalna, dziecinna i mdła?

Gość ZakochanaArtystka21
Nie nie. Ponadto nie uważam, aby upieczenie czegoś od serca dla kogoś wyjątkowego było banalne. Bardziej oryginalne. A dziecinne? Tym bardziej nie. Znasz jakieś DZIECKO, które potrafi piec? ;)

Gość ZakochanaArtystka21
Mdła?:) No nie żartuj ;)

Gość losingcontrol
w telepizzy mają pizze w kształcie serc :D można tam skoczyć, albo zamówić do domu ;)