Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina53657656

Ciąża

Polecane posty

Gość malwina53657656

Czesc jestem w 2 miesiacu ciazy i mi i mojemu chłopakowi śni sie synek :) Czy to cos wróży?? Moze to cos oznaczac. W sumie nie mozna przewidywac płci dziecka ale po tych snach jestem prawie pewna ze bedzie to chłopczyk. Czy któras z was miała to samo??

jestem również w 2 miesiącu ciąży,ale nie miewam takich snów,zresztą zapewne działa wasza podświadomość i chęć posiadania synka

Gość malwina53657656
Ja bardzo chciałabym miec dziewczynke ale śnił mi sie chłopak.. Mój partner wiem ze bardzo by chciał synka. :)

A ja chcę po prostu dziecko, nieważne czy chłopiec czy dziewczynka :), ale narazie nie mogę i zazdroszczę Wam że niedługo zostaniecie mamami :(, ale gratuluję i życzę szczęścia z całego serca :)

Gość inia1
Ja jak bylam w pierszej ciazy bardzo chcialam miec synkaa i nawet czulam ze bedzie chlopiec.W 7 miesiacu usg potwierdzilo ze to chlopiec a przy porodzie niespodzianka urodzilam coreczke.....polozne sie smialy ze dobrze ze tatus byl przy porodzie bo by pomysla ze podmienili mi dziecko:)

Gość malwina53657656
tez bym chciała taka historie.. A w ktlorym mieciacu moge dokładnie wiedziec jaka bedzie płec dziecka??