Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vr grte

Dlaczego polska to siedlisko takich szumowin?!

Polecane posty

Gość vr grte

Co za tematy tutaj :O Zgroza. Jak rowniez wypowiedzi wiekszosci :O Brak kultury, poziomu, inteligencji, smaku, poczucia humoru, niczego!Jak w waszym kraju. Chcecie miec lepiej a sami jestescie dnem. Dla takich jak wy rzeczywiscie tylko jakies acta, ustawy, gowno z kraju, bo zaslugujecie na nic zawistni prostacy!

Tutaj tylko sfrustrowani piszą niepochlebne komentarze, albo jakieś dziwne tematy. Oni to robią by połechtać swoje ego ewentualnie pocieszyć się że się komuś pojechało. Takie jest społeczeństwo, niestety nie tylko polskie.

Gość vr grte
Jakis Robert lee, co pierdoli jak potluczony o mieszkaniu od rodzicow, WTF kretynie z toba ?? albo jakis panujacy zyeeb, patologia. Albo inne zalosne obrazajace tematy. Nigdzie!Tylko na polskim forum!

Gość vr grte
Daj spokoj. Polakow drugie imie to zawisc. Nie wiesz ? Wymien choc jedna nacje, ktora tak sra dookola siebie i na swoich ?

Gość vr grte
I tak. Oczywiscie. Lepiej ignorowac takie osoby, dajac tym przyzwolenie na ich mnozenie sie.

Gość vr grte
Polacy to szumowiny my Zydzi natomiast mamy predyspozycje żeby nimi rządzić

Gość vr grte
O wow! Podszyw pierwsza klasa :O

Gość vr grte
Wolalabym byc Zydem niz polakiem.

Zgadzam się z powyższymi. Polacy są śmieszni - malutcy, złośliwi, zawistni, nie mogą znieść, że ktoś ma w życiu lepiej od nich.Do tego dochodzi chamstwo i głupota (vide kafeteria :D ). Kobiety są wredne i dwulicowe, nienawidzą ładniejszych i fajniejszych od siebie, obgadują swoje przełożone, koleżanki, a nawet przyjaciółki :o Dlatego ja nie przyjaźnię się z babami :p

Gość witaj srasiek
:p

Gość vr grte
Zamiast pogodzic sie z losem, sacza ten swoj zolci jad gdzie tylko sie da. I co ? Czy to im polepszy byt ? Slowo uprzejmosc to dla nich rzecz niepojeta, uwlaczajaca wrecz. Co do kobiet, to w wiekszosci masz racje.

Gość vr grte
Nie sram sie, tylko mi wstyd! Rozumiecie ?

dokładnie zgadzam sie z autorem , przykre to jest ile w polsce mieszka nieprzyjemnych i niekulturalnych ludzi dlatego marze o przeprowadzce do innego panstwa

Gość witaj srasiek
My tak ale Ty mnie nie .

Gość vr grte
Ale czy ktos z was kiedykolwiek byl na innym niz polskie , forum ? Tam nie ma takiego syfu!Obowiazuje kultura. Niepotrzebnie sie wczuwam, bo nic nie zmieni polskiej mentalnosci i prostactwa. Jak mozna czuc sie dobrze, bedac tak nieszanowanym przez inne kraje ? I przez swoich rodakow ? Ludzie ! Rozumiem, ze bieda daje wam w kosc i musicie sie wyzyc, ale spozytkujcie to na cos sensownego i konstruktywnego , bo sraniem i bluzganiem na forum nic nie zmienicie.

Gość vr grte
Z polska tepota, brakiem oglady i kultury, nie ma co walczyc. Trzeba spierdalac od was!!

mnie tez juz to meczy jak wszyscy sie w okol wyzywaja zalosne to i przykre w ogole mi sie w naszym kraju nie podoba i ja ze swoją mentalnoscią tu nie pasuje czuje sie jakbym trafila tu przez przypadek musze w przyszlosci pomyslec o przeprowadzce do innego kraju

Gość vr grte a ty jaka nacje
reprezentujesz??? bo piszesz caly czas "wy polacy" itp pytam wiec z ciekawosci kim ty jestes???

Oj tak, kultura i empatia to dla tej nacji abstrakcja. Warczą na siebie jak wściekłe psy - zero uprzejmości w sklepie, urzędzie, nie mówiac już o lekarzach czy szpitalach :O Dodatkowo znieczulica i brak chęci, by bezinteresownie komus pomóc. Kiedyś zimą wywaliłam się na drodze w środku miasta i nie mogłam się podnieść - uwierzcie, że przechodzili ludzie, młodsi, starsi i nawet nikt nie zapytał, czy pomóc wstać.

ja nie twierdze ze wszyscy ale wiekszosc ma juz we krwi chamstwo i prostactwo od niepamietnych czasow tak bylo

Gość vr grte
polacy to złodzieje gdzie są teraz te wszystkie synagogi? zawistni polacy porozkradali

Gość vr grte
Podszywy...jakie to zalosne. Ani smieszne, ani nic nie wnoszace. Urodzilam sie w polsce, wiec nie mialam wyboru..Szcesciem jednak bylo dla mnie wyjechanie z tego panstwa, gdzie swoj swojego okrada i zrzeczenie sie obywatelstwa polskiego na rzecz innego kraju. Co robie na polskim forum ? Nie wiem. Przerazilam sie i zareagowalam. Tylko tyle. Wiem, ze wg wiekszosci z was powinnam "wypierdalac" na inne, ale niby dlaczego? Dlaczego nie zaczniecie zmieniac swojego kraju, zaczynajac od siebie ? Pewnie dlatego, ze siedzac w tym marazmie, nie podrozujac nawet, gowno was obchodzi jak was widza inni. A szkoda..bo dobry to obraz nie jest.

Gość zawsze daje 1 jajko, moja
zwlaszcza twoje slowa typu "pierdoli jak potluczony" sa pelne smaku i wyczucia

Gość vr grte
Co do wlasnego podszywa wyzej, to zgodze sie z tym, ze polacy to tez zlodzieje ( obrazam tych rzeczywistych.Ktor nie kradnie niech nie czuje sie obrazony tylko dlatego, ze uzylam slowa polacy ) Czy wiecie ilu polaczkow kradnie pracujac w innych krajach ? Wynosza wszystko co sie da, mieso nawet :O I w jakim celu ? Zostaja wyrzucani dyscyplinarnie z pracy plus wysmienita opinia. Ludzie...porazka.

Gość vr grte
Pierdoli jak potluczony tyczy sie kogos, kto wstawia 10 tematow o czyms, co nawet ciezko zrozumiec. Pierdoli jak potluczony to ktos, kto pierdoli tylko, by pierdolic.

Gość vr grte
I wybacz, ale smaku nie dorobie do syfu. Nie ma takiej opcji.

Gość vr grte
musiałam się zrzec polskiego obywatelstwa żeby móc służyć w IDF gdzie do woli mogę miętosić pachnące obrzezane pałki

Gość vr grte
Nie mam nawet polskich znakow :O ojjj....juz ? spisales sie :D nie ma to jak podszyc sie pod kogos. Zajmij sie swoim krajem lepiej, bo cie rzeczywiscie sprzedadza Izraelowi.