Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwariatka

Apel do dziewczyn związanych z Muzułmanami!

Polecane posty

Gość wwwariatka

Trudny temat wzbudza duzo emocji. Czesto widze tutaj tematy o związkach polek z Arabami, Turkami itp. Ja jako doświadczona idiotka (bylam zoną Araba przez 6 lat) stwierdzam tylko jedno: nie warto, nie wart, nie warto. To jedna wielka głupota, krótkowzrocznośc naiwność. Utrzymywanie faceta, znoszene jego zazgrości i zasad, które nie przystaja do naszej kultury na dłuższy dystans może tylko człowieka wykończyć. To nie ma szans. Nie okłamujcie się, że w waszym przypadku będzie naczej. Nie będzie. To dramat.Dajcie sobie spokój dziewczyny z Arabami. Polacy są duzo lepsi i bardziej odpowiedni niż najprzystojniejszy Arab. Wiem co mówię. A zresztą róbcie co chcecie - na 100% dostaniecie w d... i będziecie żałować Pozdrawiam.

Gość obawiam sie że nic nie
wskórasz swoim apelem, one są ślepe głuche i napalone :o

Gość nie jest to prawda
Moja ciocia jest 25 lat w zwiazku z Muzulmanem. Kochaja sie ponad zycie, on ja nosi na rekach. Nie uogolniaj. To ze tobie sie nie udalo nie znaczy ze kazdy Arab jest chamem

Gość nie nie wiesz co mowisz
Jest sporo udanych zwiazkow miedzy Polakami a Arabami, nie klam ze kazdy Arab bije i nie szanuje. Znam kilka par ze stazem ponad 30 lat, mieszkalam 6 lat w tamtych rejonach i znam wiele fajncyh par mieszanych

Gość juio6789
wariatka ? a macie dzieci?