Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hajajaj

szkla kontaktowe

Polecane posty

Gość hajajaj

kto nosi? Bo mam takie pytanie. Od kilku dni nose szkla kontaktowe i ze szklem w prawym oku mam problem. Zjezdza mi kiedy mrugam okiem. Znaczy zjezdza z teczowki,wyzej po czym opada. Nie boli nic tylko laskocze i w tym momencie przez chwile widze zle na to oko(bo szklo nie jest w tamtej chwili tam gdzie powinno byc). Co jest? w lewym oku wszystko gra.

Gość hajajaj
ej podnosze! nikt nie nosi soczewek????

Gość Gosc
Musisz po prostu ją przesunąć palcami na właściwe miejsce.

Pewnie kwestia tego, że w jednym oku źle założyłaś, według mnie musisz poprostu sobie przesunąć. Pamiętaj aby mieć czyste ręce jak się tym bawisz!

a może masz źle dobrany rozmiar soczewki? byłaś z tym u okulisty? może warto się przejść na wizytę, bo może powinnaś nosić inny rodzaj soczewek w jednym oku

Gość hajajaj
ale ona jest na teczowce jak ja wsadzam. Jest we wlasciwym miejscu. Ale jak zamykam oko i potem je otwieram to powieka mi ja sciaga do gory i ona zaraz opada na wlasciwe miejsce i juz jest ok(do nastepnego mrugniecia)

na twoim miejscu poszłabym z tym do okulisty i pokazałabym jakich soczewek używam, bo to jest dziwne, co ci się dzieje

Gość hajajaj
eskimoska no wlasnie mam wizyte umowiana na czwartek,bo te soczewki dobieral mi okulista i jestem pod "obserwacja" jak narazie:P tez sie zastanawialam nad zlym rozmiarem. Ale dziwne,ze tylko w jednym oku:P

no dziwne, ale jak można mieć jedną pierś mniejszą i jedną stopę mniejszą, to może można mieć też jedną gałkę oczną mniejszą od drugiej :P

Gość hajajaj
heheh no prawda:P dobra dzieki za podpowiedz:)