Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stare panny maja lepiej

Stara panna zawsze bedzie miala lepiej od starego kawalera

Polecane posty

Gość stare panny maja lepiej

Stara panna zawsze bedzie miala lepiej od starego kawalera Poniewaz stara panna zawsze sobie poradzi, wysprzata, ugotuje, wypierze, wyprasuje albo po prostu bedzie robila kariere i wynajmie gosposie a mezczyzna nie da sobie w zyciu sam rady bez baby, po kto mu wysprzata, ugotuje, wypierze, do kogo sie bedzie odzywal, kobieta zawsze sobie w zyciu poradzi :)

Gość nie generalizuj
po co tak generalzowac . mi stara panna kojarzy się z wystraszoną dziewczyną która boi swie swiata i mężczyzn. W praktyce najczęściej jest dzika na wszelkie propozycje randkowania o seksie to niema mowy !! bo to grzech przeciwko Bogu dla niej...tak samo stary kawaler to taki ciapciak co mieszka z mamusia która robi mi obiadki i kanapki do pracy. ..oboje są nieudacznikami . Natomiast single i singielki kojażą mi się z osobami które po prostu nie chcą zakladać rodziny ,ale są niezalezne silne i mają seks kiedy chca bo sa atrakcyjne jako kochankowie. zarówno facet jak i kobieta. choć wiadomo taka singielka to jak zadbana to do tej 40 max 45 sobie poużywa ,a potem coraz gorzej a facet jak dba o siebie i ma kasa to i do 65-70 sobie podyma.

Gość nie generalizuj
To są dwie skrajności powyżej ,a najczęściej i najwięcej jest ludzi gdzieś pomiędzy.

Gość utyituytiuy
a tobie bliżej do singla czy do ciapciaka?