Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetaaaa .b.

Czy wypata o to zapytać faceta ?

Polecane posty

Gość anetaaaa .b.

Byłam z nim na trzech randkach, na pierwszej był mną oczarowany na drugiej już średnio a sobotniej prawie w ogóle i był jakiś taki wycofany, mimo wszytko pisze do mnie po sobotnim spotkaniu że tęskni, że myśli ale ja widzę że to jest jakieś takie lakoniczne. Chce mu wysłać smsa że gdyby czuł że to nie to to żeby mi o tym powiedział a nie udawał że jest ok, czy pasuje mu coś takiego teraz pisać ? Po protu nie chce żeby udawał tylko po to żeby mnie nie zranić a z drugiej strony nie chce wychodzić na taką co za bardzo analizuje i nie mam pewności siebie. Jak myślicie pasuje wysłać takiego smsa ?

Może po prostu zapytaj czy nie ma jakichś problemów, przez które może chodzić przygaszony? Nie musi to być od razu z Twojego powodu. Zapytaj po prostu czy wszystko u niego ok, bo myślę, że o swoich problemach (jeśli rzeczywiście je ma) to Ci raczej narazie nie będzie chciał opowiadać.

Moim zdaniem powinnas troszke podejsc z dystansem by pozniej nie cierpiec jak Cie odrzuci . nie pisz nic do niego z zapytaniem tylko czekac na jego kroki , ocenisz sama sytuacje . On ma walczyc o Ciebie a nie ty o niego....

Gość anetaaaa .b.
to nie są problemu osobiste to jego reakcja na mnie jestem tego pewna, lepiej mnie poznaje i chyba coraz mniej mu się podobam. Nie chce się nakręcać na ten związek bo on a bardzo mi się podoba i jak teraz nie jest pewny tego związku to chce mu ułatwiej wyartykułowanie tego, tylko własnie nie wiem czy pasuje tak napisać.

Gość anetaaaa .b.
*mu się nie podobam...

To podejdź do niego z dystansem. Poczekaj do następnego spotkania (on niech zaproponuje) i zobacz czy jego zachowanie nadal jest takie samo. Jeśli tak to z nim pogadaj.

Gość Milenoooooiii
No pewnie ,że pasuje. Czujesz,że coś jest nie tak to powiedz mu o tym , niech już na początku nie twory jakichś dziwnych sytuacji.

moze i racje macie ..by powiedzieć sprzeczać sie nie bede ale jak zacznie z nim rozmawiac to moze wyjdzie ze to jej bardziej zależy niz jemu ,a powinno byc odwrotnie na poczatku.Kobieta zawsze powinna byc adorowana to z dawien dawna i takie mile...

Gość rwpika
no ale co ma adorowanie to powiedzenie mu że jak mu nie zależy a ma takie wrażenie to żeby jej to powiedział a nie udawał że jest zauroczony. Ty bardziej że coś przeczuwa.

A no powinna. Ale tu ewidentnie jest coś nie tak i chyba lepiej się dowiedzieć co. Podejrzewam, że to nic poważnego, ale...

Gość wata cukrowa 3333
a w życiu nie pytaj !!! wyjdzies na zakompleksioną laskę co się boje że ją facet zostawi od razu tak o tobie pomysli.

rwpika ulegam Ci :) zgadzam sie z Toba przekonalas mnie :):)

choc WATACUKROWA333 pisze to coja milam na mysli caly czas ... i naprawde czasem ciezko sie odnaleźć

Gość anetaaaa .b.
hmmm więc chyba napiszę ...

Gość anetaaaa .b.
albo i nie, kurde nie wiem co robić :o