Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romek...zagubiony

Kobieta której nie kocham a ciąża

Polecane posty

Gość romek...zagubiony
tak za 2 miesiace rodzi itd chyba macie racje bede musial jej postawic ultimatum albo albo Tylko,ze ona moze sie zgodzic liczac ze przez te 2 miesiace zmienie zdanie w sprawie testu!Ajjjjj przechlapana sytuacja A ja chce zeby to dziecko mialo dom a nie gniotło sie na mieszkaniu jej rodzicow itd a to jest jednoznaczne z tym ze ona bedzie musiala zamieszkac razem ze mna! w ogole ona chce zeby ja zameldowac ja sie nie zgodzilem oczywiscie ale chce zameldowac dziecko o ile okaze sie moje, nie jestem tylko pewien jak to w swietle prawa wyglada czy zameldowanie dziecka jest jednoznaczne z automatycznym zameldowaniem matki?

słuchaj takiemu małemu dziecku nie robi różnicy czy mieszka z dziadkami czy z potencjalnym tatusiem na większym metrażu. dla dziecka ważna jest matka i jej opieka. a panna jest niezłą manipulatorką skoro ci sie pcha do mieszkania i jeszcze meldunku oczekuje. powiedz jej że czekasz na wynik testu i niech się lepiej spieszy bo jak dziecko jest twoje to zdążą cię w szpitalu wpisać jako ojca a jak nie dostarczy testu to w papierach bedzie tatuś neiznany. nie jesteś instytucją charytatywną, za darmo nic nie ma. nie daj sie

Gość mała wronaaa
kurcze ale masz pecha nie znosze takich namolnych ludzi nie niszcz zycia sobie i tej kobiecie a z dzieckiem mozesz sie spotykac jak tylko zechcesz juz lepiej kup mieszkanie obok jej rodzicow bedzie do ciebie wpadac do szkoly

Gość romek...zagubiony
tak czy owak muszę czekać aż dziecko sie urodzi zeby wykonac testy niestety!

Gość mała wronaaa
tak trzymam kciuki zeby nie bylo twoje widac ze kochasz dzieci

Gość romek...zagubiony
jersli to bedzie moje dziecko to oczywiscie jak najbardziej zapewnie temu dziecku wszystko na co zasluguje lacznie z mieszkaniem

Gość laulenkaaa88
Koniecznie zrób testy, są raczej spore szanse, że to jednak nie Twoje dziecko ...

Gość romek...zagubiony
oczywywiscie dam wam znac moi drodzy Boje sie tylko ze ona mnie przekona i nie zrobie tego testu kurde

wiesz co ja na Twoim miejscu poszłabym do prawnika, bo to jakby nie patrzeć jest sprawa poważna. on ci powie jakie masz możliwości z pktu widzenia prawa. taka porada nie kosztuje dużo jesli chodzi o testy na ojcostwo, mozna je wykonac w 2 dobie po urodzeniu. musisz sobie uswiadomić jedno - to że dziecko sie urodzi i przez 2 dni nie bedzie cie z nim nie znaczy ze bedziesz zlym ojcem jesli okaże sie ze jest twoje. matka bedzie przez kilka dni w szpitalu potem pojdzie do rodzicow bo pewnie matka jej bedzie pomagala przy dziecku, a potem wezmiesz ją do siebie w razie czego. nie miej wyrzutów sumienia bo ty nic zlego nie zrobiles, chcesz podjąc odpowiedzialność za dziecko przeciez. masz czyste sumienie a ona jest manipulatorką. ile ona ma lat?

Gość yenna24
Nie musisz czekać aż się urodzi, możesz wcześniej kazać babce zrobić test. Laska ewidentnie jelenia szuka...

Gość romek...zagubiony
z 1 strony mam nadzieje ze to nie jest moje a z 2 juz jakos przyzwyczailem sie do mysli ze zostane ojcem

Gość mała wronaaa
lepiej zeby nie bylo jak nie kochasz matki tego baka wkrotce zaczniesz ja nienawidzic jak ty sobie wyobrazasz zycie z nia pod jednym dachem?????????????

Gość romek...zagubiony
ona ma 28 lat ! ja sam nie wiem co zrobic, ona strasznie mna manipuluje, jestem twardy silny itd a jak tylko ona przychodzi i zaczyna grac mi na uczuciach w stylu , "my" o sobie i dziecku tak mowi,ze tatus cie kocha i w ogole nie denerwuj mnie bo dziecko to odczuwa itd to puszczaja mi wszystkie emocje i juz jej sie podporzadkowuje echh

tańczysz tak jak ci dziewczyna zagra. wiem że ciężko się sprzeciwić ale dla swojego dobra musisz. a co myślisz o wizycie u prawnika??? a masz jakieś wsparcie w swojej rodzinie?? ktoś o tym wie?? coś Ci radzą???

Gość mała wronaaa
no wlasnie takie kobiety to maja klawo ja nigdy tak nie potrafilam i wyszlam na tym kurcze wyszlam za faceta ktory mna manipulowal gral na moim poczuci winy i naciagna na gruba kase ktora sama musze splacac odeszlam od niego ludzie maja przerabane jak sa za dobrzy

Gość ale-jaja
niezłe prowo, brawo baranki:)

wiesz dla niej taki test na ustalenie ojcostwa to jest straszny wstyd pewnie i dlatego sie wypiera :P głupio się przyznać że się nie wie kto jest ojcem dziecka

Gość romek...zagubiony
wiesz chyba masz racje w tym co piszesz ale sama jest sobie winna i tyle przygod jej sie zachcialo

Gość romek...zagubiony
nic widze ze juz wszyscy poszli napisze jak juz bede cos wiedziec itd

Gość romek...zagubiony
nic dziekuje za wszystkie rady postaram sie napisac jak cos sie rozwiaze:)

skoro jest jakas kobieta w Twoim zyciu prosze ... w zyciu trzeba byc egoista. ja sama jestem w ciazy z kolesiem ktory nie cieszy sie z dziecka alle mimo wszystko wole byc sama niz byc z kims kto jest nieszczesliwy przy moim boku i gdyby mi powiedzial ze chce testy na ojcowstwo prosze bardzo nie mam nic do ukrycia . sadze ze gdyby i ona nie miala to by tak zrobila jestesmy z Tobą !

jej teksty to ewidentnie szantaż emocjonalny studiowalam psychologie co nieco o tym wiem. prosze nie zniszcz sobie zycia na wlasna prosbe mozesz miec i dziecko i szczesliwe zycie alle nie u boku tej kobiety

Gość romek...zagubiony
witaj ja wiem,ze to jest szantaż z jej strony i ona umiejetnie umie go wykorzystac, nie kazda kobieta jest tak szlachetne jak Ty moja droga ! umie wykorzystac fakt ze byla kiedys dla mnie najwazniejsza i fakt ze tyle lat z nia bylem,wiec codzienne wymowki ze potrzebuje tego tamtego ze zrobic to tamto itd itd staja sie teraz codziennoscia jest rozmowy ze to powinno byc tak nie powinnismy tego tamtego itd ! ona wszystko planuje nie jako ja , ty TYLKO MY ,cały czas mysli ze bedzie ze mna i ze bedziemy tworezyc szczesliwa rodzine a ja? ja juz nie wiem nic...powiem jej o tych restach teraz jakos na dniach itd i zobaczymy co mi powie , choc zawsze odpowiada jednym zdaniem " jak Ty mozesz to robic wlasnemu dziecku" i tak w kolko ale teraz dam jej czas i ultimatum i zobaczymy

Witam CIę! mam nadzieje, ze dzis czujesz sie lepiej dopoki nie postawisz sprawy jako to ona nie przestanie :( takim ludziom trzeba prosto posluchaj mnie nie kocham cie juz wiecej , jest w moim zyciu ktos inny uznam dziecko dopoki nie zgodzisz sie na badania , skoro nie masz nic do ukrycia to dla ciebie to chyba nie problem ? i wyjdź i czekaj na znak nie niszcz sobie zycia i spotkaj sie z ta dziewczyna, w ktorej sie ''zakochales'' moze gdy ja zobaczysz to pomyslisz ze jest tego warta i bedzie walczyl dla niej pozdrawiam i czekam na rozwoj sytuacji. jestesmy tu z Toba!

Gość no to tylko jest jedno
losie jaka ty jestes dupa wolowa, ta laska ewidentnie szuka sponsora, wpadla ale nie z toba, tylko z jakims gogusiem, moze nawet nie zna go, a szuka frajera ktory bedzie placil za jej wygodne zycie. Sam wiesz ze jestes frajer, wiec wyslij prawnika, albo prawnego przedstawiciela w twoim imieniu, ktory bedzie od niej wymagal testu na ojcostwo. To dziecko na pewno nie jest twoje, po jej zachowaniu mozna to stwierdzic, jakby bylo twoje to ten test juz by zrobila, a nie pieprzyla, ze jak mozesz to robic wlasnemu dziecku. TO DZIECKO NIE JEST TWOJE. Ona szuka poprostu sponsora, bo wpadla z jakims lajza, ktory jej nie chce, a ona wie, ze tys dupa i dasz sie w to wkrecic. Chlopie masz szanse na normalne zycie, a masz je tylko jedno, a dajesz sie wciagac w takie bagno, przez jedna cwana cipke. Przeciez dzieci mozesz miec tysiace, a po co z jedna cwaniara chcesz zyc i w dodatku ktorej nei kochasz. Druga strona, jak zameldujesz kobiete w ciazy albo z dzieckiem, nawet jak to dziecko nie bedzie twoje, to juz nie bedziesz mogl pozbyc sie jej z domu, i co jak wtedy poznasz normalna kobiete? To tak jak wynajmujesz komus mieszkanie, jak zameldujesz kobiete, a ona zajdzie w ciaze to kiszka, masz problemy, bo takiej nie mozesz eksmitowac, bo ona taka "biedna" i utrzymuj tego pasozyta do konca zycia. Tak bedzie z toba. Niektorzy sami sobie odbieraja prawo do szczescia. A moze jakas samotna kobieta pojedzie do niego i mu z ta cwaniara pomoze, bo ta dupa wolowa sama sobie rady nie da. Ja jestem mezatka to nie moge, ale zwyczajnie nie lubie cwaniactwa i zwalczam je w swoim otoczeniu i az sie noz w kieszeni otwiera jak sie to czyta...

Gość no to tylko jest jedno
a nawet jezeli badania wykaza ze to jednak twoje dziecko ( w co watpie) to nie melduj jej w swoim domu, mozesz byc ojce dla tego dziecka, nie musisz odrazu tracic zycia zyjac z kobieta ktorej nie kochasz, a ta to jest ewidentna cwaniara. 28 lat z rodzicami mieszka, pewnie znalazla sposob na ucieczke od nich, bo kobiety tez tak robia, swojego sie nie dorobi, ale od rodzicow chce zwiac, jak to zrobic, zajsc w ciaze z fajerem, ktory bedzie ja sponsorowal. Dziecmi sa badzo czesto narzedziem, az chcialabym czasami zeby na swiecie zapanowala masowa bezplodnosc, jak nieraz czytam jak ludzie wykorzystuja dzieci do wlasnych celow... Pewnie po to to jest dziecko jest narzedziem i ty tez.

Gość romek...zagubiony
witajcie moje drogie dziekuje za mile slowa ,rozm wczoraj z ta moja "przyjaciolka" i ona jest tego samego zdania co wy noz jej sie w kieszenia otwiera ona nic nie ocxzekuje ale nie moze patrzec na moja glupote jej slowa Obiecalem ze porozmawiam z "tamta" kolejny raz o tych testach , kurde ale nie wiem czy znow nie dam sie zrobic dupa ze mnie i tyle , jak tu mezczyzna ze mnie??? ach

Gość romek...zagubiony
witajcie cóż dlaej jej ultimatum niby sie zgodziła, ale znów się wykręca juz sam nie wiem co mam myslec...!