Gość emilia-diet-coaching Napisano Luty 13, 2012 Witam, chciałabym zaprosić 2 osoby na 3-4 bezpłatne sesje diet-coachingu. Jestem psychologiem i coachem, bezpłatne sesje przeprowadzam w ramach certyfikacji :) Proszę o kontakt na: kemilka małpa gmail com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilia-diet-coaching Napisano Luty 13, 2012 Sesje możliwe na Skype lub na żywo w warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilia-diet-coaching Napisano Luty 13, 2012 Up:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
te verde 0 Napisano Luty 13, 2012 A na czym to polega? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilia-diet-coaching Napisano Luty 14, 2012 Opisane jest to choćby tu: http://www.kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=687 I tu: http://polki.pl/dieta_dietyodchudzajace_artykul,10018679.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
te verde 0 Napisano Luty 14, 2012 To ja poprosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilia-diet-coaching Napisano Luty 14, 2012 Super, czy skontaktujesz się ze mną na priv? kemilka małpka gmail com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilia-diet-coaching Napisano Luty 15, 2012 Ktoś jeszcze??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarina9842 Napisano Maj 31, 2012 Ogłoszenie samo w sobie już pewnie nieaktualne, ale wszystkim zainteresowanym mogę polecić książkę Urszuli Mijakoskiej - Diet coaching. Trafiłam na nią przypadkiem, przed wakacjami, wiadomo, chce się wykorzystać trochę czasu, by przygotować sylwetkę do stroju kąpielowego. Świetna książka. Jasno napisana, z mądrym podejściem do odchudzania - najpierw poznaj swoje ciało i emocje, dowiedz się z obserwacji, co dla ciebie dobre i zdrowe, a dopiero potem myśl o zrzucaniu kg. Polecam, myślę, że dzięki temu można skutecznie i bez efektu jo-jo osiągnąć cel! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach