Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testowa

Nie wytrzymam chyba z testem ciazowym do jutra :(

Polecane posty

Gość testowa

Jejku nie wytrzymam chyba do jutra rano ze zrobieniem testu, wykonalam jednen wczoraj i wyszla mi druga leciutka kreseczka, niewiem co o tym myslec, dodam ze jest to 20dc

20dc ... to chyba za wczesnie na test ... poczekaj do dnia spodziewanej miesiaczki;)

Gość Joasiaaaaa90
Ile dni Ci sie okres spoznia ?

Gość WTFuck?
Po jakim czasie ci wyszła. Ilo dniowe masz cykle?

Gość buzzzzzzka
Poczekaj jeszcze kilka dni. Ja robilam tydzien po terminie @. A do gina poszlam w 7 tygodniu. Pospiech nie jest wskazany :) Powodzenia.

Gość aminokwas_
wytrzymasz wytrzymasz...od pozytywnego testu do dziecka jest daaaaleka droga... To, że test wyjdzie pozytywnie nie oznacza,że urodzisz dziecko.... W 50 % ciąż dochodzi do samoistnego poronienia okresie okołomiesiaczkowym, czasami występuje cos takiego jak puste jajo płodowe, czasmo serduszko nie bije...pozytywny test tym bardzoej przed spodziewana datą miesiączki to stanowczo za mao by się cieszyć

Joasiaaaaa90 ja z wypowiedzi tej dziewczyny wnioskuje ze jej sie nie spoznia tyklko jest przed @ tylko panikuje i robi niepotrzebnie testy..bo skoro to 20 dzien cyklu to jakby jej sie sponial to co znaczyloby ze ma np 15 dniowe cykle..niemozliwe:P